PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 38 m2, Nitra

Typ: jednoizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 38 m²

*REZERVOVANÉ* Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 1-izbový byt v Nitre na sídlisku Chrenová, v obľúbenej lokalite s vynikajúcou občianskou vybavenosťou v pešom dosahu, na Brezovej ulici. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí bytového domu, je čiastočne zrekonštruovaný, vymaľovaný. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky s kuchyňou, samostatnej spálne, kúpeľne so sprchovým kútom a WC. V spálni je veľká vstavaná skriňa a nová plávajúca podlaha. Kúpeľňa je taktiež novo zrekonštruovaná, stupačky v bytovom dome sú vymenené. Byt orientovaný na západ má plastové okná s vonkajšími aj vnútornými žalúziami. K bytu s výmerou 37 m² prislúcha aj menšia murovaná pivnica vhodná na uskladnenie vecí. Nehnuteľnosť je veľmi vhodná ako investícia s potenciálom na prenájom. Byt je uprataný, predáva sa ako je zobrazený na fotografiách, ihneď voľný, bez ťarchy, jeden vlastník.

Výhody lokality: rýchla dostupnosť do centra mesta, výborné parkovacie možnosti a množstvo zelene v okolí. V pešej dostupnosti sa nachádzajú: obchody a supermarkety, Centro Nitra, zastávka MHD, výstavisko Agrokomplex, súkromná materská a základná škola, veľká základná škola Topoľová s vonkajšími športoviskami, súkromné zdravotnícke centrum aj poliklinika. Vynikajúce dopravné možnosti – blízko do centra mesta, ale tiež na diaľnicu R1 Bratislava – Banská Bystrica, aj na smer Levice, Zlaté Moravce a Topoľčany. Priemyselný park JLR do 15 minút autom.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie