PREDANÉ - Na prenájom obchodné priestory 140 m2, Bojnická cesta, Prievidza

Typ: obchodný priestor
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 140 m²

Ponúkame na prenájom moderné obchodné priestory s výkladom na atraktívnom mieste – Bojnická cesta v meste Prievidza.
Priestory sú umiestnené na 2. poschodí /2.p. Ide o otvorený priestor o rozmere cca 6 x 23 m. V zadnej časti sa nachádza WC. Priestory majú aj zadný vstup, ktorý je vhodný pre zásobovanie. K dispozícií je ihneď.

V cene nájmu nie je zahrnutá cena energií (elektrina, teplo, voda). Pred budovou sa nachádzajú parkovacie plochy a reklamné pútače, ktoré vašu novú prevádzku ešte viac zviditeľnia. Atraktívna lokalita pre obchod - Bojnická cesta. Priestory sa ponúkajú na dlhodobý prenájom.

Bližšie informácie o ponuke obchodné priestory Bojnická cesta, ako aj o možnostiach rezervácie môžete získať na telefónnom čísle +421 917 203 203 alebo nás kontaktujte prostredníctvom kontaktného formuláru nižšie. Cena 700 €/mesiac.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie