REZERVOVANÉ!!! Na predaj CHATA na pozemku o výmere 403m2, Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
72.000,- €
Typ: chalupa
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421948103990
Bc. Natália Príbelová
pribelova@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj rekreačnú chatu na pozemku o výmere 403m2, zastavaná plocha je 37m2 v časti Opatová - Trenčín, blízko nádrže Opatová.
Chata pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa dostanete do kuchyne s oddychovou časťou a krbom, do samostatného WC a väčšej izby, vhodná ako obývačka. Z prízemia vedie ešte schodisko do podkrovia, kde sú postele. Interiér chaty je čiastočne zrekonštruovaný, ale exteriér chaty je nutný zrekonštruovať ako je strecha alebo zateplenie. Chata je však suchá, bez zatekania. Kúrenie je riešené formou krbu, voda formou nádrže a je pripojená na žumpu.
Pod chatou je aj garáž, kde si môžete zaparkovať Vaše auto, prípadne ho môžete nechať na ceste pod chatou a garáž si nechať na uskladnenie vecí, ako je bazén, záhradná hojdačka či náradie.
Chata sa nachádza v tichom lesnom prostredí, kúsok za nádržou Opatová, ktorá slúži cez letné mesiace ako prírodné kúpalisko.
Cena chaty je: 72 000,-eur
Viac fotiek na: www.radoreality.sk
Bc. Natália Príbelová
RADO Reality Group
Tel: +421 948 103 990
E-mail: pribelova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie