Na predaj 6izbový rodinný dom s bazénom, dvojgarážou a peknou záhradou.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
270 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Dunajská Streda
Obec: Horná Potôň
Plocha: 229 m²
Realitný maklér:
0944 044 055
Veronika Korgová
korgova-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame na predaj 6-izbový poschodový rodinný dom, trojpodlažný s ideálny pre viacčlennú rodinu alebo dvojgeneračné bývanie. Nachádza sa v obci Horná Potôň, okr.Dunajská Streda. Nehnuteľnosť je postavená na peknom upravenom trávnatom pozemku o výmere 1051m2, kolaudovaná v 90.rokoch. Na parcele sa okrem rodinného domu nachádza dvojgaráž ( 50m2) s montážnou jamou a elektricky ovládanou bránou. Za garážou na dvore je zastrešená plocha na uskladnenie náradia, dreva. Na záhrade za domom nájdeme príjemné posedenie v altánku s grilom a vedľa neho veľký bazén. Udržiavaný, pekný, priestranný dvor so zavlažovacím systémom lemujú okrasné kríky a stromy.

Dispozícia domu:

prízemie /so samostatným vchodom zo zadnej strany domu/:
kuchyňa, obývačka, čiastočne oddelená pracovňa, kúpeľňa s toaletou a vaňou, špajza.

1.poschodie /s vchodom zo strany ulice/:
vstupná predsieň, kúpeľňa so sprchou a wc, kuchyňa s výstupom na balkón, jedáleň, obývacia izba s krbom

2.poschodie:
3 x izba z toho jedna s výstupom na balkón, kúpeľňa s vaňou a toaletou

Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, radiátormi a taktiež krbom ktorý je na 1.poschodí ( s prieduchmi v izbách). Na dvore sa nachádzajú 2 studne, jedna zabezpečuje prívod vody do domu a druhá závlahu dvora. Odvod odpadových vôd je riešený žumpou.

Rodinný dom je vo výbornom stave, bez ďalších investícií vhodný aj pre viac člennú rodinu keďže má dva samostatné vchody, zaručuje nerušené bývanie pre všetkých členov rodiny. Príjemní susedia ako aj tichá ulica sú zárukou pokojného domova.
V Hornej Potôni sa nachádza materská škola, základná škola s VJM, kultúrne stredisko, obecná knižnica, pošta, potraviny. Obec je vzdialená od Dunajskej Stredy 10km, od Šamorína 17km, od Bratislavy 40km, od Senca 25km.
Odporúčam obhliadku, ktorú si dohodnite na tel.č.0944 044 055.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie