Útulná chalupa s veľkou záhradou pri Vranove nad Topľou

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
67 000 €
Typ: chalupa
Okres: Žilina
Obec: Kamenná Poruba
Plocha: 130 m²
Plocha pozemku: 3204 m²
Realitný maklér:


Popis
Oddych a relax cez voľné dni na chalupe s priestrannou záhradou s ovocným sadom alebo si postaviť dom v dosahu prírody, neďaleko od mesta (8 min. autom) v pokojnej časti obce. To je ponuka zachovalej chalupy v Kamennej Porube.

Nehnuteľnosť sa nachádza mimo hlavnej cesty na bočnej ulici a jej základová časť bola postavená v roku 1911. Neskôr bola k chalupe pribudovaná jej terajšia zadná časť, vďaka ktorej sa obytná plocha rozšírila a využívala sa do súčastnosti.

Dom pozostáva z 2 izieb, kuchyne, 2 vstupných predsiení, kúpeľne spojenej s WC a špajze. Zaujímavou súčasťou chalupy je aj priestranná klenbová pivnica, vhodná na skladovanie vína či zeleniny.
Chalupa je napojená na obecný vodovod, elektrinu, plyn a odpad je napojený na verejnú kanalizáciu. Vykurovanie zabezpečujú gamatky na plyn.

K dispozícii je aj priestranný pozemok, ktorého súčasťou je ovocný sad, smrekové stromy, studňa či starý záhradný domček s náradím. Celková rozloha pozemku je 3204 m2 s rozmermi cca 15 x 220 m. Prístup k pozemku je z prednej strany po asfaltovej ceste. V budúcnosti bude s najväčšou pravdepodobnosťou pohodlný prístup aj zo zadnej strany pozemku, keďže v obci vzniká nová ulica s novostavbami. Veľkorysosť pozemku tak možno v budúcnosti využiť na rôzne stavebné alebo aj odpredajné účely.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie