Predaj bytu (2 izbový) 56 m2, Poprad

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: dvojizbový byt
Okres: Poprad
Obec: Poprad
Plocha: 56 m²
Realitný maklér:
Peter Gánovský
0918 620 177

**REZERVOVANÉ***REZERVOVANÉ**

Ponúkame Vám útulný byt na predaj v novostavbe na ulici Suchoňovej v Poprade. Tento 2-izbový byt sa nachádza na 4. poschodí a je orientovaný na východnú stranu, čo zaručuje príjemné ranné slnko.

Byt je dobre dostupný a nachádza sa v atraktívnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Pri bytovom dome sa nachádza detské ihrisko, čo je ideálne pre rodiny s deťmi, a tiež cyklistický chodník, čo je skvelá možnosť pre milovníkov cyklistiky a aktívneho životného štýlu.

Byt je veľmi príjemný a útulný. Disponuje balkónom, kde si môžete vychutnať kávu alebo relaxovať po náročnom dni. Je situovaný v novostavbe, čo zaručuje moderné a komfortné bývanie.

Okrem týchto výhod ponúka byt aj praktické riešenia pre každodenný život. Má dostatok úložného priestoru a poskytuje komfortné bývanie pre jednotlivca, pár alebo malú rodinu.

Lokalita Suchoňova s výbornou dostupnosť do centra mesta a blízkosť verejnej dopravy zabezpečuje pohodlné a rýchle spojenie do všetkých častí Popradu a okolia.

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderne zariadený byt v príjemnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a možnosťami na aktívny životný štýl. Nechajte sa okúzliť pohodlím a komfortom tohto bytu a zažite príjemné bývanie v Poprade!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie