Predaj domu 210 m2, Bánovce nad Bebravou

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Realitný maklér:
Dáša Lisá
0905 800 443

Neviete nájsť pre seba a svoju rodinu bývanie v rodinnom dome priamo v Bánovciach nad Bebravou?
TAK POTOM JE TÁTO PONUKA URČENÁ PRE VÁS. V tichej ulici mesta na pozemku o výmere 352 m2 ponúkam na predaj dvojpodlažný 4 – izbový rodinný dom o úžitkovej výmere 210 m2. Základnú časť domu na prízemí tvorí obývacia časť , kuchyňa so špajzou s plynulým prepojením na krytú terasu so záhradou. Poschodie domu disponuje 3 izbami, chodbou so vstavanými šatníkmi a veľkorysou kúpeľňou s vaňou, sprchovým kútom, dvomi umývadlami, WC a bidetom. Súčasťou domu je aj vstavaná garáž.
Dom je napojený na verejný vodovod, odpadová voda odvádzaná do verejnej kanalizácie , vykurovanie realizované elektrinou - prízemie prostredníctvom podlahového vykurovania, poschodie elektrickými rádiátormi.
Cena nehnuteľnosti zahŕňa províziu realitnej kancelárie RE/MAX - prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra) - správny poplatok za vklad vlastníckeho práva - poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - sprostredkovanie hypotekárneho úveru - protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií.
Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie