PREDANÉ - Predaj pozemku 2127 m2, Žirany

Typ: nezaradený priestor
Okres: Nitra
Obec: Žirany
Plocha: 2127 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj stavebný pozemok nachádzajúci sa v obci Žirany, 10 km od Nitry.
Parcela s výmerou 2.127 m2 sa nachádza priamo pod lesom, v okrajovej časti obce, v tichej uličke so zástavbou rodinných domov a s výhľadom na dedinu, okolité lesy a hrad Gýmeš.
K pozemku vedie prístupová cesta popri susednom dome (60 m) a samotná parcela má šírku 18 m a dĺžku 111 m. Časť parcely sa nachádza v intraviláne, kde je možná výstavba domu a zvyšok parcely je v extraviláne, ktorý poskytuje dostatok súkromia.
Pozemok je svahovitý, rozľahlý, s možnosťou vytvorenia si oddychovej zóny alebo aj úžitkovej záhrady podľa vlastných predstáv.
Prípojky na všetky inžinierske siete (voda, elektrina, plyn, kanalizácia) sú na začiatku prístupovej cesty.

Benefitom tejto parcely je samotné prostredie neprejazdnej obce, ktorá je situovaná pod lesom. Výhodou je priame napojenie na hlavnú cestu zo Zlatých Moraviec a rýchla dostupnosť do Nitry.
Obec disponuje základnou občianskou vybavenosťou - škôlka, základná škola (prvý stupeň), potraviny, pošta.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie