PREDANÉ - Predaj domu 225 m2, Žirany

Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Žirany

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj starší rodinný dom v obci Žirany, vzdialenej 10 km od Nitry. Dom je charakteru dvojgeneračného keďže disponuje dvomi samostatnými vstupmi a nachádza sa na pozemku s výmerou 2.847 m2.
Vpredu od ulice sa nachádza klasický jednopodlažný dom, ktorého úžitková plocha je cca 105 m2. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, dve priestranné samostatné izby orientované smerom do ulice, kuchyňa s výhľadom na dvor, jedna priechodná izba (bez okna, ktorú však možno spojiť s kuchyňou), kúpeľňa s toaletou a špajza. Dom je sčasti podpivničený.
Nehnuteľnosť je v pôvodnom, zachovalom stave, určená ku kompletnej rekonštrukcii. V dome je zavedená elektrická energia, voda, plyn, kanalizácia.
Zadná časť domu je dvojpodlažná, úžitková plocha cca 120 m2. Na prízemí sa nachádza: predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, wc, špajza a obývačka. Poschodie pozostáva z chodby a dvoch izieb.
Nehnuteľnosť je postavená na rozľahlom pozemku bezprostredne pod lesom, v okrajovej časti obce, v tichej uličke so zástavbou rodinných domov a s výhľadom na obec, okolité lesy a hrad Gýmeš.
Na pozemku sú postavené aj 2x hospodárske budovy. Pre maximálne využitie záhrady je možné využiť k zavlažovaniu vodu z vlastnej studne.
Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Benefitom tejto parcely je samotné prostredie neprejazdnej obce, ktorá je obklopená lesom. Výhodou je priame napojenie na hlavnú cestu zo Zlatých Moraviec a rýchla dostupnosť do Nitry (cca 7min).
Obec disponuje základnou občianskou vybavenosťou - škôlka, základná škola (prvý stupeň), potraviny, pošta.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie