Predaj komerčného priestoru 414 m2, Prievidza

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
300 000 €
Realitný maklér:
Anna Plesnivá
0918 816 782

Ponúkame Vám na predaj komerčný priestor na 2.nadzemnom podlaží polyfunkčného objektu na ul.M.Gorkého (sídlisko Kopanice v Prievidzi. Objekt bol daný do užívania v roku 1981.Ponúkaný priestor pôvodne slúžil ako predajňa potravín, naposledy bol využívaný ako pošta, resp. obchodné a skladovacie priestory. Zastavaná plocha 2.nadzemného podlažia je 500 m2, podlahová plocha priestoru činí 414 m2 a výmera prislúchajúcich pozemkov a ich podielov činí celkom 782 m2.
Priestor má samostatný vstup z úrovne terénu, nakladaciu rampu, parkovanie a vonkajším schodiskom je komunikačne prepojený s prízemím, kde sa v súčasnosti nachádza predajňa potravín.
Predmetný komerčný priestor bol zmodernizovaný, boli kompletne vymenené elektrické rozvody, nové interiérové dvere, vykurovanie je riešené stropnými sálavými fóliami,sú tu nové dátové rozvody, nová optika, nová rekuperácia s doohrevom a ochladzovaním. V celom priestore je zabezpečovacie zariadenie s kamerami. Všetko na diaľkové ovládanie s automatizáciou SMART-home.
Tento komerčný priestor je vhodný ako obchodná prevádzka, priestor pre služby, sídlo spoločnosti, kancelárie, resp. sklad.
Bližšie technické informácie Vám poskytneme pri osobnom rokovaní alebo obhliadke.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie