PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 92 m2, Nitra

Typ: štvorizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 92 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový byt v Nitre na Južnej ul., v pekne upravenej lokalite sídliska Čermáň. K bytu je možné dokúpiť aj garážové státie. Nehnuteľnosť poskytuje kompromis medzi bývaním v rodinnom dome a klasickým bytom.
Samotný byt má výmeru 92 m2, disponuje veľkou lodžiou a prislúcha k nemu aj pivnica a vlastné garážové státie. Nachádza sa na 3/3 poschodí, bez výťahu. Je slnečný, orientovaný na juhozápadnú stranu.
V byte sú plastové a strešné drevené okná, plávajúce podlahy, zánovné a plne využiteľné zariadenie bytu s minimálnymi známkami opotrebenia.
Má vlastné vykurovanie plynovým kotlom. Komfort v letnom období zabezpečuje klimatizačná jednotka umiestnená v obývačke. Stav bytu umožňuje okamžité nasťahovanie sa novým majiteľom, bez potreby ďalšej veľkej investície.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky s výstupom na lodžiu, jedálne, kuchyne, špajze, kúpeľne, samostatného WC a troch izieb.
Bytový dom bol postavený v roku 1998 z tehly. Vzhľadom k tomu, že sa vo vchode nachádza 6 bytov, ponúka pokojnejšie bývanie rodinného charakteru. Kompletná občianska vybavenosť je samozrejmosťou.

Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie