Predaj domu 130 m2, Tekovský Hrádok

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
199 000 €
Realitný maklér:
Peter Frančík
0948781211

Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 4-izbové rodinné domy typu bungalov v obci Tekovský Hrádok, okres Levice. Budú dokončené do štádia „holodom“ vrátane nadštandardnej výbavy – rekuperácia, nainštalované fotovoltaické panely (15 ks), klimatizácia. Jedná sa o energeticky úsporné riešenia, rodinné domy budú spĺňať prísne normy a z hľadiska tepelnoizolačných vlastností patria do energetickej triedy A0.

Predmetom ponuky sú dve rozostavané novostavby rodinných domov v novovybudovanej uličnej zástavbe v katastrálnom území Dolný Tekovský Hrádok. Rodinné domy stoja na rovinatých pozemkoch o veľkosti 494 a 510 m2 so vstupom z obecnej asfaltovej komunikácie. Sú murované z tehloblokov zn. Porotherm s hrúbkou až 38 cm, zateplené 18 cm polystyrénom. Stropy sú drevené trámové so sadrokartónovým rovným podhľadom, zateplené minerálnou vlnou, strecha zložitá valbová s betónovou strešnou krytinou Bramac. Kúrenie v domoch bude podlahové elektrické s termostatom v každej miestnosti, ako doplnkový zdroj tepla bude slúžiť krb osadený v obývacej miestnosti. V dome sú hladké sadrové omietky, betónové potery, kvalitné plastové okná s izolačným trojsklom.

Dispozícia RD
Stavba je 4-izbový rodinný dom strednej veľkostnej kategórie so zastavanou plochou 136,98 m2 a čistou obytnou plochou 106,5 m2 + 24,00 m2 terasa. Koncept domu vychádza z čistých tvarov vyznávajúc minimalizmus a efektívne riešenia. Vstup je riešený z čelnej strany orientovanej na juhovýchod. Zo zádveria napravo sa dostaneme do otvorenej dispozície, ktorá sa vyznačuje veľkorysým obytným priestorom spojenej obývacej miestnosti s jedálňou a kuchyňou. Je optimalizovaný pre maximálne tepelné zisky, ako aj pocitový kontakt s okolím a výhľad na pozemok. Tento priestor plynulo nadväzuje na terasu. Oproti hlavnému vstupu sa nachádza technická miestnosť s rekuperačnou jednotkou. V ľavom trakte (nočná časť) sa nachádzajú 3 nepriechodné izby, kúpeľňa a samostatné WC. Pôdorys rodinného domu a popis jednotlivých miestností je súčasťou fotogalérie v ponuke.

Inžinierske siete
Rodinné domy budú pripojené na elektrickú energiu, obecnú vodu a vlastnú betónovú žumpu s objemom 10m3. Na strechách objektov je nainštalované špičkové fotovoltické zariadenie s výkonom 6 kWp (= 15 ks panelových jednotiek).

Lokalita
Nízkoenergetické bungalovy sa nachádzajú v okrajovej obytnej časti obce Tekovský Hrádok, v lokalite rodinných domov a v pešej dostupnosti vlakovej stanice. Od okresného mesta Levice je obec vzdialená približne 16 km (centrum obce a mesta) a dopravné spojenie zabezpečuje aj medzimestská autobusová doprava. Na opačnom okraji obce sa nachádza malé športové letisko. Dostupnosť do miest: Levice 20 min. autom, Vráble 20 min., Nitra 40 minút.
Obec Tekovský Hrádok má základnú občiansku vybavenosť – obecný úrad, poštu, potraviny, materskú školu, multifunkčné ihrisko. Jedná sa o malebnú a pokojnú obec so zachovanou pôvodnou architektúrou a zvykmi typickými pre región Tekova. Okrajom obce preteká rieka Hron a dotvára krásne prírodné prostredie tejto lokality.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie