EXKLUZÍVNE na predaj 3-izbový byt Vráble

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
145 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Vráble
Realitný maklér:
0917 482 253
Jana Gáthová
gathova-ZVNC-dobrereality.sk

RK Dobré Reality ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa na predaj 3 izbový byt v meste Vráble. Ponúkaná nehnuteľnosť je súčasťou tehlového bytového domu len so 4 bytmi, s výmerou interiéru 69m2, priestrannou pivnicou a garážou s rozlohou 18m2. V roku 2017 bola nehnuteľnosť komplet zrekonštruovaná (strecha, zateplenie, plastové vchodové dvere).
Charakteristika bytu:
situovaný je na 1. nadzemnom podlaží, pričom jeho dispozícia na 2 svetové strany zabezpečí presvetlenosť počas celého dňa.
Rekonštrukcia samotného bytu bola vykonaná v roku 2013, kde boli vymenené plastové okná, stierky, kúpeľňa, WC, nová kuchynská linka, dlažba v kuchyni a na chodbe. Podlahy v izbách sú pôvodné parkety.
Dispozičné riešenie:
vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa, kuchyňa s výstupom na zasklenú lodžiu, špajza, obývacia izba, 2x spálňa.
Výhody bytu:
vlastné plynové kúrenie, bezproblémové parkovanie+garáž, tichá lokalita medzi rodinnými domami, užívanie oploteného pozemku za nehnuteľnosťou.

Cena 145 000 €

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie