PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 73 m2, Nitra

Typ: trojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 73 m²

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v širšom centre mesta Nitra na Rázusovej ulici.
Byt o celkovej výmere 73 m2 + lodžia sa nachádza na 2. poschodí z troch v bytovom dome bez výťahu. Nehnuteľnosť prešla v roku 2022 kompletnou rekonštrukciou vrátane všetkých elektrických rozvodov. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s dvoma vstavanými skriňami, dvoch samostatných spální, jednej prechodnej obývačky, kuchyne so špajzou, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatnej toalety a lodžie.
Rekonštrukcia bytu bola riešená podľa súčasných moderných trendov v neutrálnych farbách a čistom dizajne. Byt sa predáva nezariadený, jeho súčasťou zostáva nová kuchynská linka, ktorá rafinovane skýra vstup do špajze, kúpeľňa, so sprchovým kútom a toaleta s gebritom a malým umývadlom. Ostatné dozariadenie bytu je na vkuse nového majiteľa. Okrem bielej maľovky zdobí jednu stenu v obývačke vkustne zvolená benátska omietka.

Inšpiráciu k zariadeniu bytu nájdete aj na priložených vyzualizačných fotografiách.

Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný, vrátane spoločných rozvodov SV, TÚV, kanalizácie a plynu, vonkajšej fasády, spoločných priestorov.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, sprostredkovania hypotekárneho úveru, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie