PREDANÉ - Predaj domu 160 m2, Veľká Lúka

Typ: rodinný dom
Okres: Zvolen
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa na predaj dvojgeneračný rodinný dom v tichej, okrajovej časti obce Veľká Lúka.
Lokalita: Obec Veľká Lúka je obľúbená obec v blízkosti okresného mesta Zvolen, Krajského mesta Banská Bystrica a kúpeľných stredísk Sliač a Kováčová. Rodinný dom sa navyše nachádza v okrajovej časti, z jednej strany je orientovaný do ulice a z druhej strany už sú len lúky.
Rodinný dom: Jedná sa o trojpodlažný rodinný dom v pôvodnom stave. Na spodnom podlaží sa nachádza kuchynka a skladové priestory. Na prostrednom podlaží sa nachádza obývačka s prístupom na balkón, detská izba a spojená kúpeľňa s toaletou. Obývačka je dostatočne veľká aj na predelenie. Na vrchnom podlaží sa nachádzajú 3 izby (z 2 je prístup na balkón) a oddelená toaleta a kúpeľňa. Vykurovanie centrálne zabezpečuje plynový kotol (je zakúpený nový, no ešte nenamontovaný).
Aktuálne náklady sú pri používaní starého kotla a v nezateplenom dome: Plyn – 150 eur, Elektrina 81 eur, Voda 10 eur. Po rekonštrukcii sa dajú očakávať výrazne znížené náklady.
Bonusom je na pozemku umiestnená Garáž, dreváreň a letná kuchynka.
Hodnotenie makléra: Rodinný dom je napriek pôvodnému stavu v dobrej kondícii. Vyžaduje si rekonštrukciu, ktorá ho predurčuje na rodinné, prípadne aj dvojgeneračné bývanie, alebo na kombináciu bývania s podnikaním. Oceníte najmä okrajovú lokalitu, dobrú dostupnosť na diaľnicu.
Majiteľ si vyhradzuje právo rozhodnúť o najvýhodnejšej ponuke.

Návrh rekonštrukcie už čoskoro.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie