PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 62 m2, Senec

Typ: dvojizbový byt
Okres: Senec
Obec: Senec
Plocha: 62 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na PREDAJ priestranný slnečný 2 izb. byt na Holubej ul. v Senci. Byt má rozlohu 52 m2 + loggia 10 m2 a nachádza sa na 3. posch. z 3 bez výťahu.

Ak si túžite večer po práci príjemne posedieť pri pohľade na západ slnka, tak si dohodnite obhliadku a príďte si to vyskúšať... Zatiaľ si to môžete pozrieť v priloženej 3D obhliadke.

Dispozícia bytu:
- vstupná chodba s vešiakovou stenou, kúpeľňa spojená s WC, spálňa, otvorený priestor kuchyne s jedálenskou časťou a obývacou izbou, z ktorej je vstup na priestrannú loggiu. Na loggiu je vstup aj zo spálne.

Vybavenie:
Kuchynská linka je vybavená zabudovanými spotrebičmi(okrem umývačky riadu), podlahy v izbách sú vinylové a v kúpeľni a WC je dlažba, vstavaná skriňa v predsieni a v spálni, vstupné bezpečnostné dvere, klimatizácia v obývacej izbe, el. podlahové kúrenie a termostat v každej miestnosti.

Zariadenie, ktoré v byte ostáva: vešiaková stena, komoda a vstavaná skriňa v predsieni, manželská posteľ bez matracov, nočné stolíky a vstavaná skriňa v spálni, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, obýv. zostava, práčka.

NÍZKE MESAČNÉ NÁKLADY: 69 EUR/1 osobu vrátane elektriny.
Možnosť internetového pripojenia cez Tlapnet optika.

K dispozícii je aj kočikáreň na prízemí.

K bytu je aj parkovacie státie pred bytovým domom v hodnote 6 000 EUR.

Príjemná lokalita s rýchlym výjazdom na diaľnicu, do cca 10 minút pešo centrum mesta, MŠ, ZŠ, zastávka autobusu je do 5 min. V lokalite sú potraviny Žabka a cukráreň.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a profesionálneho servisu realitnej kancelárie RE/MAX.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie