PREDANÉ - 1 izbový byt v novostavbe Nový Ružinov na predaj

Typ: jednoizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame na predaj 1i byt - apartmán s balkónom v novostavbe Nový Ružinov, vila Mary, na Bajkalskej ulici v Bratislavskej mestskej časti Ružinov.
Byt sa nachádza v novo vzniknutej lokalite s množstvom zelene, otočený na JV s veľmi príjemným výhľadom do upraveného dvora.  Jeho celková výmera je 30 m2 a nachádza sa na 5.p/6.p. bytového domu s výťahom. 
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z kuchyne spojenej s obývačkou, z ktorej je výstup na balkón a z kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou. Je kompletne zariadený nábytkom aj spotrebičmi vrátane práčky, chladničky, umývačky riadu a tak sa aj predáva. K bytu prislúcha (a je súčasťou predaja) celomurovaná samostatná uzamykateľná kobka o výmere cca 3,5m2, ktorá sa nachádzajúca priamo na poschodí oproti bytu. Byt má nízke náklady na prevádzku.
Spolu s bytom sa predáva parkovacie miesto v podzemnej garáži domu. Garážová brána je elektrická na diaľkové ovládanie.
V okolí bytového domu sa nachádza občianska vybavenosť, potraviny, zastávka MHD, výborná dostupnosť na diaľnicu.
Byt je vhodný ako štartovacie bývanie, ale aj ako investícia. Aktuálne je tam už niekoľko rokov stabilný a zodpovedný nájomník. 
Cena bytu je 139.000 Eur + parkovacie miesto 20.000 Eur. V cene je zahrnutý aj kompletný právny servis realitnej kancelárie, vrátanie popredajného servis a konzultácií k procesom.
V prípade záujmu o bližšie informácie a v prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie