PREDANÉ - 3 izbový byt v úplnom centre mesta - Zochova ulica na prenájom

Typ: trojizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom priestranný 3-izbový byt s rozlohou 118 m2 sa nachádza v lukratívnej lokalite Starého mesta na Zochovej ulici. Je na 3. poschodí bytového domu s výťahom. Ponúka pokojné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt má praktickú dispozíciu, pozostávajúcu z dvoch samostatných izieb, prechodnej obývacej izby, samostatnej kuchyne s jedálňou a 2 kúpeľní. Dominantou bytu je veľká rustikálna kuchyňa s novými spotrebičmi a dostatkom odkladacieho priestoru. Kuchyňa je oddelená od obývačky a jej súčasťou je priestranný jedálenský kút spolu s praktickým miestom na prácu. Z obývačky sú prístupné dve veľkorysé nepriechodné izby. Hlavná spálňa disponuje vlastnou modernou kúpeľnou s vaňou.
Vybavenie:Tento výnimočný byt prešiel v roku 2022 kompletnou rekonštrukciu. Dôraz sa kládol na zachovanie staromestskej atmosféry charakterizovanej vysokými stropmi, zrenovovanými pôvodnými parketami i dverami. Byt je pripravený na nasťahovanie a prenajíma sa exkluzívne zariadený. Kuchyňa je vybavená novou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi, ako umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor a samostatná chladnička s mrazničkou. K dispozícii sú dve kúpeľne, v jednej sa nachádza vaňa, práčka a sušička. V druhej kúpeľni je WC a sprchový kút. Byt je klimatizovaný. Výhodou tejto ponuky je možnosť prenájmu samostatnej garáže s rozlohou 16 m2, ktorá sa nachádza hneď vedľa vstupu do bytového domu. V rámci garáže je k dispozícii samostatný úložný priestor 7 m2, ktorý možno využiť na uskladnenie vecí, bicyklov, či zimnej výbavy. Cena prenájmu garáže so skladovacím priestorom je 1 350 €/mesiac.
Lokalita:Byt sa nachádza v úplnom centre mesta v blízkosti Bratislavského hradu a Palisád. Má výbornú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádzajú záhrady Bratislavského hradu a Grasalkovičova záhrada pri Prezidentskom paláci (400 m), reštaurácie a bary, obchody, banky, divadlá, potraviny Delia a Tesco expres (50 m), veľké detské ihrisko (50 m), či Horský park. Najväčšie historické pamiatky mesta, ako Michalská brána, Dóm sv. Martina, Slovenské národné divadlo, sú dostupne za 5-10 min. chôdze. V bezprostrednej blízkosti sú zastávky autobusov, aj električiek s ľahkou dostupnosťou do nákupných centier (Aupark, Eurovea, Nivy).
Cena:Cena nájmu 1350 EUR/mesiac vrátane internetu + odhad energie 150 EUR/mesiac (podľa skutočnej spotreby) + garáž priamo v dome 150 EUR/mesiac + depozit vo výške 3000 EUR. Byt je určený na dlhodobý prenájom a je k dispozícii ihneď.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie