PREDANÉ - Na predaj 2i byt na Tomášikovej ulici v Ružinove

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj kompletne zariadený 2-izbový byt s celkovou úžitkovou plochou 45,15 m2, umiestnený na 8. poschodí/12 vo vchode s 2 výťahmi, orientovaný na severovýchod, v obľúbenej tichej lokalite Ružinov, Tomášikova ulica, pri Hoteli Bratislava. K bytu prináleží pivnica o výmere 2 m2.
BYT:Byt pozostáva zo vstupnej chodby s dvomi vstavanými rolldoor skriňami a vstupom do obývačky spojenej s kuchyňou ako aj do priestrannej kúpeľne s vaňou a samostatným oknom. V kuchyni sa nachádza rohová kuchynská linka s minimálne používanými vstavanými spotrebičmi (elektrická varná doska, digestor, elektrická rúra, umývačka riadu a vstavaná chladnička s mrazničkou). V kuchynskej časti sa nachádza aj jedálenský stôl so stoličkami pre 3 osoby. V obývačke je veľká kožená rozkladacia sedacia súprava vyrobená na mieru, konferenčný stolík a obývací nábytok. V byte sa ďalej nachádza samostatná spálňa orientovaná na východ s manželskou posteľou a 2 nočnými stolíkmi, vstavanou skriňou a pracovným stolom.
Byt je bez tiarch, v ponuke kompletne zariadený a pripravený k nasťahovaniu.
BYTOVÝ DOM:Ide o 17 ročnú kvalitnú zateplenú tehlovo-panelovú stavbu, skolaudovanú v roku 2005. Vstup do bytového domu je cez elektrický vrátnik (na čip). V bytovom dome sa nachádzajú 2 výťahy (štandardný a veľký) a k dispozícii je aj spoločná miestnosť na bicykle/kočíky.
Vo vnútrobloku bytového domu sa nachádza uzavretý udržiavaný park so súkromným detským ihriskom, pinpongovým stolom, lavičkami, atď., len pre obyvateľov domu (na čip). Vstup priamo z vchodu.
LOKALITA:V blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť - školy, škôlky, kaviarne, reštaurácie, obchody, vrátane obchodného domu RETRO, Dom kultúry Ružinov, Hotel Bratislava, Park Andreja Hlinku, zdravotnícke zariadenia, Poliklinika Ružinov, nemocnica, pošta, kostol, lekáreň priamo v bytovom dome atď.
Byt má vynikajúcu dostupnosť, v blízkosti sú zastávky autobusov, električiek aj trolejbusov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie