TOP: Rodinný dom v obci Jasová pri Nových Zámkoch na predaj !

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
119 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Jasová
Plocha: 160 m²
Realitný maklér:
0902 442 125
Ing. Štefan Ölvecký
olvecky-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Jasová, 17 km od mesta Nové Zámky, 16 km od termálneho kúpaliska Podhájska a 1 km od plánovanej R 7. Dom je postavený na slnečnom 1470 m2 pozemku, širokom 23 m, orientovanom na juh. Samotný dom je trojpodlažný, postavený v roku 1982. Celý dom je podpivničený, kde sa nachádza kotolňa s kotlom na tuhé palivo a plyn, skladovacie priestory. V prízemnej časti je vchod do domu, zádverie a vchod do garáže a samotného domu kde sa nachádza schodisko na poschodie, kuchyňa, špajza, WC, 2 - 3 samostatné spálne. Na poschodí sa nachádzajú 4 samostatné spálne, kúpelňa a východ na terasu, ktorá sa nachádza nad garážou. Dom je obývaný, udržiavaný, čiastočne rekonštruovaný. Na dvore sa nachádzajú hospodársko-skladové priestory. Inžinierske siete sú elektrika, plyn, obecná voda a splašková voda je zvedená do žumpy. Na dom je možné čerpať dotáciu Obnov dom. Obec Jasová disponuje dobrou občianskou vybavenosťou - 2xpotraviny, ZŠ s MŠ, reštaurácia, bowling, pošta, domáce potreby, dom seniorov, strojársky závod, okolie vhodné na agroturistiku, bez neprispôsobivých občanov. Cena nehnuteľnosti je 119 000 €. Bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: 0902 442 125, Viber, WhatsApp, email.: olvecky-ZVNC-dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie