PREDANÉ - REZERVOVANÉ!!! Štýlový vidiecky domček s veľkým pozemkom, Soblahov

Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec: Soblahov

REZERVOVANÉ!!!
RADO Reality Vám ponúka na predaj štýlový rodinný dom v obci Soblahov. Zastavaná plocha domu je 110m2 a postavený je na pozemku s rozlohou 503m2. K tomuto pozemku je ako bonus ďalší pozemok s rozlohou
Na rodinnom dome bola vymenená strešná krytina, plastové okná, vstupné dvere, plávajúce podlahy a dlažba, rekonštrukciou prešlo aj WC a kúpeľňa. Za obývacou izbou sa nachádzajú ešte dve menšie miestnosti so vstupom z dvora, ktoré by bolo možné k obývačke pripojiť a vytvoriť tak veľkú obývačku s kuchyňou. Prípadne by sa z týchto miestností dala vytvoriť ďalšia izba.
Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do obývačky, kúpeľne, samostatného WC a do kuchyne. Cez kuchyňu sa prechádza do veľkej samostatnej spálne. Z chodby je ešte schodisko vedúce na povalu. Na povale je veľké množstvo úložného priestoru, prípadne priestor na nadstavbu ďalších izieb.
V okolí domu sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť. V obci Soblahov je škôlka, základná škola, potraviny, pošta, veterinárna ambulancia, svetoznáme hostince u Ondreja a u Hrocha, rozhladňa Dúbravka a mnoho iného. V okolí je tiež veľké množstvo turistických a cykloturistických trás a neďaleko aj dva pramene prírodnej minerálnej vody.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=bDfHqN9Luj4
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie