PREDANÉ - Menší domček vhodný aj na chalupu v obci Borský Mikuláš na predaj

Typ: rodinný dom
Okres: Senica
Obec: Borský Mikuláš
Plocha: 65 m²
Plocha pozemku: 190 m²

Popis
Menší 3-izbový dom, vhodný aj na chalupu v obci Borský Mikuláš na predaj, exkluzívne len u nás. V dome je štýlová a zároveň praktická obývačka v ktorej sa nachádza aj kuchynská časť a krb, ktorý dokáže vykúriť celý dom. Vo vedľajšej miestnosti sa nachádza spálňa a k dispozícii je ešte jedna izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC. Vykurovanie je možné aj plynovým kotlom. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a je možné sa ihneď nasťahovať. Dvor je menší, vhodný skôr na pohodový pasívny oddych. Je na ňom prístrešok na auto s bránou na diaľkové ovládanie. Dom sa nachádza v kľudnej časti obce.
V obci sa nachádzajú obchody a reštaurácie, zdravotné stredisko, lekáreň, ZŠ, MŠ,železničná stanica atď. Pôsobia tu rôzne kultúrne a športové spolky a organizácie, ktoré v priebehu roka organizujú zaujímavé podujatia. Okolie poskytuje veľa možností na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni, vodné športy, hubárčenie a návštevy rôznych kultúrnych a historických pamiatok.

Borský Mikuláš je vzdialený 17 km od diaľničného privádzača Kúty 10 km, okresné mesto Senica sa nachádza 20 km, Malacky 30 km, Bratislava 65 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie