Na predaj rekreačná chata v časti Podbanské - Vysoké Tatry

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
100 000 €
Typ: chalupa
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Pribylina
Plocha: 30 m²
Realitný maklér:


Popis
Chata je postavená v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite Podbanské, časť Suchý Hrádok v nadmorskej výške 1000 m. n. m.

Typizovaná horská chata typu Javorina je celá podpivničená, má priestrannú terasu, ktorá by v budúcnosti mohla tvoriť súčasť interiéru. V roku 2018 prebehla čiastočná rekonštrukcia pri ktorej bola chata zateplená, interiér obložený tatranským obkladom, vymenené okná za plastové a vymenila sa podlaha na terase. Chata je v dobrom technickom stave, udržiavaná, má dve obytné podlažia, vykuruje sa krbom.

Pri chate je vyvŕtaná nová studňa (r.2022) s hĺbkou 36m. Chatu je možné napojiť na tento dostačujúci zdroj vody a elektrická prípojka je cca do 50m od chaty.

Aj táto nehnuteľnosť ako väčšina v tejto chatovej osade, je postavená na pozemku, ktorý spravuje urbárske spoločenstvo Pribylina. Majitelia majú s urbárom zmluvu na úžívanie pozemku (pod chatou i v okolí chaty) na dobu neurčitú - cena 48€/rok.

Ak by ste mali pri chatárčení chuť na zmenu, Grand hotel Permon, ktorého wellness je preslávený, je vzdialený iba pár minút cesty autom. Tak isto aj najbližšia obec Pribylina, Račkova dolina či Štrbské Pleso. V blízkosti chaty je nástupný chodník na Bystrú, prípadne v okolí je veľa turistických chodníkov. V lete sú v tejto lokalite pre chatárov otvorené aj potraviny.
Na celom Liptove je množstvo atrakcií a možností ako tráviť voľný čas. Stačí si vybrať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie