REZERVOVANE! Moderný byt s romantickým výhľadom, Banská Štiavnica.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
135 000 €
Realitný maklér:


Popis
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3 izbový byt na Mierovej ulici s krásnym výhľadom na Štiavnickú kalváriu. Byt sa nachádza na 1.poschodí v zateplenom panelovom dome neďaleko Botanickej záhrady, vzdialenom 5minút chôdze od historického centra Banskej Štiavnice.
Byt si pred časom prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa nové rozvody, murované jadro, zväčšenie kúpeľne, realizácia konštrukčne schváleného nového vstupu do kuchyne, kvalitné stierky vo všetkých miestnostiach, vybrúsenie a nalakovanie pôvodných bukových parkiet a nové dlážky. Rekonštrukcia bola urobená pre domácich z kvalitných materiálov a byt je upravený na stále bývanie, ale využívaný rekreačne. Kuchyňa je vybavená kvalitnou linkou, vstavaný nábytok a sanita je prvotriednej kvality.
Byt má vstupnú chodbu, kúpeľňu, WC, kuchyňu, obývačku a dve spálne. Z obývacej izby sa vychádza na balkón. Súčasťou kúpy je aj pivnička 1, 5x1, 5m a priestor v kočikárni na odkladanie bicyklov. Majiteľ je podielovým vlastníkom spoločných priestorov a pozemku, na ktorom bytový dom stojí. Bytový dom je tiež po rekonštrukcii – zaplatenie, spoločné priestory, nové okná. Pri rýchlom jednaní dohoda o cene možná.
Všetky centrálne destinácie Banskej Štiavnice sú dosiahnuteľné v okamihu. Desať minút chôdze od bytu sa nachádza najkrajší tajch v Štiavnických vrchoch a ďalej mnoho iných rekreačných príležitostí: Klinger, Vindšachta, Bakomi, Evička, Richnavské a Počúvadlo. Ďalej rezort Salamandra, ale aj kaštieľ vo Sv. Antone.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie