PREDANÉ - Rodinný dom s veľkým pozemkom Neporadza na predaj

Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec: Neporadza
Plocha: 75 m²
Plocha pozemku: 2697 m²

Popis
Rodinný dom na rozsiahlom slnečnom pozemku v obkolesení Strážovských vrchov v menšej obci Neporadza vzdialenej iba 13 km od kúpeľného mesta Trenčianske Teplice na predaj.
Nehnuteľnosť leží neďaleko prístupovej obecnej ceste na rovinatom pozemku a má juhozápadnú orientáciu. Jedná sa o chalupu zo 60 rokov postavenú z miešaných materiálov a jej dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, menšej kúpeľne s toaletou, komory, spálne, kuchyne a obývacej miestnosti. Dom je čiastočne podpivničený a za obytným priestormi je situovaná kôlňa, hospodárske priestory a takzvaná výška ( menšia nadzemná miestnosť) vhodná na zobytnenie. Pri dome je situovaná garáž, ktorá je súčasťou letnej kuchynky. Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej využiteľnosť či už ako dom na bývanie a gazdovanie, alebo ako pekná štýlová chalupa v zaujímavej lokalite. Chalupa má všetko čo potrebujete pre spokojné bývanie, krásny pozemok ( veľa ovocných aj nových stromov, slivky, marhule, čerešne, hrušky, jablone, ovocné kríky),na konci pozemku preteká potok, vlastnú studňu a veľa priestoru s možnosťou zobytnenia a veľa úložných priestorov. Ak hľadáte kľud, blízkosť hôr a vyhovuje Vám veľký pozemok tak ste vítaný na obhliadke.

Celé okolie ponúka, veľa turistiky, cykloturistiky , hubárčenia, ale takisto aj dostatočné občianske vybavenie v samotnej obci( škola, škôlka, potraviny), ale aj v okolitých obciach. Vzdialenosť od krajského mesta Trenčín je iba 23 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie