Predaj domu 275 m2, Topoľčany

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
175 000 €
Realitný maklér:
Martin Brezina
+421 903 693 092

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite mesta Topoľčany na Hurbanovej ulici pod Obchodnou akadémiou.

Nehnuteľnosť sa nachádza na peknom slnečnom pozemku o výmere 715 m2. Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a suterénu. V suteréne (70 m2) sa nachádzajú štyri miestnosti, s plánovaným využitím ako wellness, oddychová miestnosť, práčovňa a komora, je v ňom ale možné spraviť aj ďaľšiu samostatnú obytnú jednotku, prípadne využiť aj na podnikanie.
Na prvom poschodí (80 m2) sa nachádza prestrešený vstup, vstupná hala, dispozične upravená obývačka, moderne prepojená s jedálňou a kuchyňou so špajzou, samostatné WC a kúpeľňa.
Na vrchnom podlaží (70 m2) sú tri samostatné izby, kúpeľňa s WC a terasa.
K domu prislúcha aj samostatná garáž (25 m2) s peknou tehlovou vínnou pivnicou (20 m2) a letná kuchyňa (10 m2).

Dom je v štádiu rekonštrukcie. Boli vymenené okna za plastové, zmenená pôvodná dispoziícia, na novo vymurované priečky, obité pôvodné omietky, natiahnutá nová elektroinštalácia. Aktuálne je možné pokračovať v rekonštrukcii podľa pôvodného projektu, s prípadnými zmenami, či úpravami.

V dome sú k dispozícii všetky inžinierske siete, voda, kanalizácia, elektrika, plyn, vlastná studňa. Je vhodný na komfortné mestské bývanie v kľudnej lokalite aj pre väčšiu rodinu, prípadne na spojenie bývania s podnikaním.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie