PREDANÉ - Predaj domu 148 m2, Slovenský Grob

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj krásny montovaný dvojdom, skolaudovaný v roku 2017, ktorý sa skladá z 3 izbového RD a 4 izbového RD.

Dvojdom je umiestnený na pozemku v výmerovu 861 m2. Rodinné domy majú úžitkovú plochu 74 m2 a zastavanú plochu 88 m2. V oboch domoch sa nachádza pochvôdzne podkrovie, ktoré môže poslúžiť na odkladanie vecí.

Každý dom má na svojej časti pozemku vydlaždené parkovacie státia pre dve autá, na ktoré sa človek pohodlne dostane cez elektrickú bránu na diaľkové ovládanie.

Krásna, nadštandartne udržiavaná záhrada s pestovaným trávnikom a s množstvom stromov a okrasných kríkov, je zavlažovaná automatickou závlahou. Na pozemku je 1 studňa, vymurovaný priestor na grilovanie, 2x záhradný domček na náradie. 3 izbový RD disponuje krásnou zakrytou vonkajšou terasou, s príjemným posedením. 


Montované drevodomy so sedlovou strechou, plastovými oknami, ktoré sú tienené žalúziami a sieťkami, v 3 izbovom RD sa nachádza klimatizácia, obe jednotky majú krbové kachle na tuhé palivo, alarm, plynové podlahové kúrenie. Elektrická varná doska. 

Dom je napojený na kanalizáciu a verejný vodovod. 


Atraktívna lokalita Malý Raj s výhľadom na Karpaty je od Bratislavy vzdialená len 13 km. Vybudovanie nového obchvatu významne urýchlilo a zjednodušilo dopravné napojenie na Bratislavu ako aj iných miest. V blízkosti sa nachádza OC Monar, Tesco, Dm drogéria, a iné služby. Príjemnou súčasťou je aj relax zóna s jazierkom s detským ihriskom, ktoré predstavuje odpočinok nielen pre deti, ale aj dospelých. V tesnej blízkosti sa nachádza aj chránená prírodná rezervácia s krásnou prírodou. Lokalita má vybudované aj cyklotrasy až do Pezinka a poskytuje tak dostatočné možnosti športového vyžitia ako aj výletov do blízkych Karpát.

Ak vás tento dom zaujal, dohodnite si obhliadku.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.​ Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a s jeho vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie