PREDANÉ - Predaj domu 74 m2, Slovenský Grob

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový rodinný dom so záhradou situovaný v okrajovej časti obce Slovenský Grob, v novej dynamicky sa rozvíjajúcej štvrti Malý raj.

Jednopodlažný montovaný rodinný dom, bez podpivničenia, s podkrovím na odkladanie vecí je osadený na parcele č. 4081/5 so zastavanou plochou 88 m2 a s úžitkovou plochou 74 m2. RD je súčasťou dvojdomu a bol skolaudovaný v roku 2017.
Rodinný dom pozostávajúci z troch obytných miestností a príslušenstva. Kuchyňa s kuchynskou linkou so spotrebičmi a americkou chladničkou je priestorovo prepojená s jedálenským kútom a obývacou miestnosťou. Obývacia izba je prepojená s terasou ktorá je zastrešená pergolou. Kúpeľňa, samostatné WC, plynový kotol značky Viesman je umiestnený v kúpeľni.
V obývacej izbe sú krbové kachle na tuhé palivo, plus v dome sa nachádza klimatizácia. Dom je napojený na alarm.
Povrchy podláh sú tvorené keramickými dlažbami, v obytných miestnostiach vinylovými podlahami, v kúpeľni a WC je použitý keramický obklad.

Krásne udržiavaná záhrada s množstvom zelene a okrasných rastlín so závlahovým systémom má rozlohu 322 m2, so spevnenou parkovacou plochou (parkovanie pre 2 osobné vozidlá) a v zadnej časti domu - terasa. Na parkovacie státie sa pohodlne dostanete cez elektornickú bránu. Na záhrade sa nachádza aj 2x záhradný domček na náradie.

Dom sa dá kúpiť ako samostatná jednotka, ale aj ako celok, kde pripájam 3D vizualizáciu celého dvojdomu: https://rem.ax/3SPFoKI

Atraktívna lokalita Malý Raj s výhľadom na Karpaty je od Bratislavy vzdialená len 13 km. Vybudovanie nového obchvatu významne urýchlilo a zjednodušilo dopravné napojenie na Bratislavu ako aj iných miest. V blízkosti sa nachádza OC Monar, Tesco, Dm drogéria, a iné služby. Príjemnou súčasťou je aj relax zóna s jazierkom s detským ihriskom, ktoré predstavuje odpočinok nielen pre deti, ale aj dospelých. V tesnej blízkosti sa nachádza aj chránená prírodná rezervácia s krásnou prírodou. Lokalita má vybudované aj cyklotrasy až do Pezinka a poskytuje tak dostatočné možnosti športového vyžitia ako aj výletov do blízkych Karpát.

Ak vás tento dom zaujal, dohodnite si obhliadku.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.​ Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a s jeho vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie