Novostavba rodinného domu na Záhorí v obci Gajary

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
330 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Gajary
Plocha: 180 m²
Plocha pozemku: 540 m²
Realitný maklér:


Popis
Novostavba rodinného domu typu bungalov s 5-timi izbami sa nachádza na okraji obce Gajary na Záhorí. Dispozícia: 4 spálne, obytná hala s jedálňou a kuchyňou v tvare U s ostrovom, garáž a zastrešená terasa. Úžitková plocha domu je 217 m2, bez garáže a terasy približne 180 m2. Hlavná spálňa má výstup na terasu, vlastný šatník a kúpeľňu. Okrem tejto kúpeľne je v dome ešte hlavná kúpeľňa s WC, ďalšie WC je pri vchode. Na oknách a balkónových dverách sú elektricky ovládané vonkajšie rolety. Dom má vonkajšie osvetlenie a oplotený pozemok, nachádza sa pri konci slepej ulice. Je napojený na elektriku, obecný vodovod aj kanalizáciu. Je vykurovaný ústredne, ohrev vody a podlahového kúrenia zabezpečuje elektrický kotol. Pri jeho stavbe boli použité moderné stavebné materiály, zateplenie, strešná krytina je betónová.
V obci je ZŠ, škôlka, pošta, obchody, všeobecný lekár atď. ďalšie služby vo Veľkých Levároch alebo v Malackách. Obec sa nachádza 8 km od okresného mesta Malacky, od Bratislavy je vzdialený 50 km.
Okolie tvorí krásna scenéria najmä okolia rieky Moravy, vzdialenej iba 3 km, vyznačené cyklotrasy, turistické chodníky, 19 km od hraničného priechodu Záhorská Ves-Angern a 22 km od hraničného priechodu Moravský Svätý Ján – Hohenau.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie