PREDANÉ - Predaj domu 313 m2, Bratislava - Vrakuňa

Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava II
Obec:

Remax exkluzivne ponúka na predaj 5 izbový poschodový rodinný dom s garážou vo vyhľadávanej lokalite Vrakuňa-BA II.

Popis nehnuteľnosti: rodinný dom s pozemkom sa nachádza v dobrej časti mesta, lokalita je tichá a bezpečná! Lokalita je výnimočná na bývanie a na podnikanie v jednom.

Popis: Pohodlný poschodový 5+K+2K+G+P.
Výmera pozemku : 396m2
Zastavaná plocha PP: 119m2
Zastavaná plocha NP: 132m2
Zastavaná plocha Podkrovia: 132m2
Užitková plocha celého domu: cca. 313m2
IS : vodovod, elektrina, kanalizácia, plyn.
Rok kolaudácie: 2000, technický stav rodinného domu je vynikajúci.
Certifikát o energetickej hospodárnosti budov nie je k dispozícii.

Predáva sa kvalitný murovaný dom, ktorý je poschodový a je vhodný na bývanie 4-5 členov rodiny.

Dom má príjemné dispozičné riešenie:
A. 1NP, veľká obývacia izba, kuchyňa a jedáleň,chodba a predsieň,odkladací priestor, samostatné WC, kúpeľňa, terasa 12m2.
B. 2NP-podkrovie, 4 samostatné izby, kúpeľňa, samostatné WC, chodba,balkón.
C. Suterén, dvoj-garáž,pračovňa, pivničné izby,odkladací priestor.

Suterén je prístupný cez schodisko z predsiene na prízemí rodinného domu a priamo z exteriéru cez sekciovú garážovú bránu. Na prízemí sa nachádza vstupná predsieň s chodbou, kde je umiestnená vstavaná skriňa, obývacia izba prepojená s kuchyňou a hygienické zázemie-kúpeľňa a WC. V obývacej izbe je znížená časť podlahy, kde je umiestnený krb s otvoreným ohniskom. Podkrovie je prístupné kovovým schodiskom, nachádza sa tu kúpeľňa, samostatné WC a 4 izby.

Podlahy v izbách a v obývačke,-v kuchyni,-v jedálni sú betónové pokryté s plávajúcou parketou, ostatné povrchy podláh v dome sú riešené s dlažbou. Okná a vchodové dvere sú plastové s izolačným dvoj sklom. Strecha je sedlová so škridlami.
Kúrenie a ohrev vody je riešené plynovým kotlom s radiátormi. V kuchyni je KL zachovaná so spotrebičmi. V kúpeľni je vaňa s pákovou batériou + WC a umývadlo, v predsieni samostatné kombi WC s umývadlom.

Rodinný dom je napojený na inžinierske siete - elektrinu, plyn, vodu a kanalizáciu.

Pozemok: Plocha pozemku je 396 m2, na ktorom sa nachádza parkovacie miesto,ako aj pred domom. Pozemok je oplotený dookola, nachádza sa na ňom vodomerná šachta. Občianska vybavenosť v okolí je vynikajúca - blízko je centrum, obchody, služby.

Cena konečná:310 000eur

Vrátane kompletného právneho servisu a kat. poplatku, pre bližšie informácie prosím zavolajte na dole uvedené číslo, teším sa na stretnutie s Vami! Rád Vám pomôžem v rozhodnutí pri kúpe, pre obhliadku a ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať. SOM ŠPECIALISTA NA PREDAJ BYTOV A DOMOV V Dunajskej Strede a v blízkych lokalitách. Ak uvažujete nad predajom, alebo už predávate a nedarí sa Vám, tak ma neváhajte kontaktovať. Mám bohaté skúsenosti, nakoľko som v týchto lokalitách predal už desiatky nehnuteľností. Vyriešim Vám aj HYPOTEKÁRNY ÚVER GRÁTIS.


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Attractive.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie