PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 31 m2, Rovinka

Typ: jednoizbový byt
Okres: Senec
Obec: Rovinka
Plocha: 31 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj priestranný 1 izbový byt v novostavbe. Byt je orientovaný na severo-východ a nachádza sa v zateplenom polyfunkčnom bytovom dome ROVINKA V - RELAX na 3. nadzemnom podlaží.

Výmera bytu: 31,78m2
Balkón: 3,60m2

Dispozícia bytu:
-vstupná chodba
-kúpeľňa s wc
-obývacia izba
-kuchyňa

Štandard bytu:
Podlahové kúrenie od spoločnosti HAKL a k tomu prislúchajúci počet termostatov 1x
Elektrický bojlér
Protipožiarne vchodové dvere
Päťkomorové plastové okná
vypínače a zásuvky (elektro+internet+TV)
Poštová schránka

Byt sa predáva v stave holobyt. Je možné ho dokončiť do stavu štandart (zahŕňa podlahové práce, podlaha v kombináci parkety/dlažba, kúpeľňa + wc, kuchynské spotrebiče, TV 106cm..) s doplatkom 10.000 €. Prípadne je možná dohoda na dokončovacích prácach vrátane materialu, bližšie špecifiká pri osobnom stretnutí na obhliadke.Taktiež je možné k bytu si dokúpiť parkovacie státie s doplatkom 15.000 €.
Kolaudácia jar 2023.

Rovinka ponúka výbornú občiansku vybavenosť - v okolí sa nachádzajú potraviny Billa, lekáreň, pošta, potraviny Billa, škola, škôlka, gastro prevádzky, detské ihriská, autobusová spojenie...
Rýchly prístup na diaľnicu D4R7 do Bratislavy.

Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie