Dvojposchodová chatka s vinohradom na okraji obce Bátorové Kosihy

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
25 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Komárno
Obec: Bátorove Kosihy
Plocha: 60 m²
Plocha pozemku: 1261 m²
Realitný maklér:


Popis
Táto dvojposchodová viničná chatka sa nachádza na vinohrade v katastri obce Bátorové Kosihy.

Stojí na mierne svahovitom pozemku s celkovou rozlohou vyše 1200 m2, ktorý je zasadený rôznymi druhmi viniča.
Do chatky je zavedená elektrina a napojenie na vodu je možné z obecného vodovodu, ktorý je ťahaný priamo pri ceste pred chatkou. Prístup je po asfaltovej, z časti po nespevnenej ceste.
Na prízemí sa nachádza jedna miestnosť, odkiaľ vedie chodbička do pôvodnej klenbovej vínnej pivničky. Na poschodí, ktoré má samostatný vchod cez vonkajšie schodisko, sa nachádza taktiež jedna miestnosť, ktorá bola využívaná ako spálňa.

Z chatky je krásny výhľad na okolité polia a kopce maďarského pohoria Gerecse.
Centrum obce je vzdialené 2 km, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Miestne ako aj okolité vinohrady sú preslávené vďaka dobrej orientácie, ktorá zabezpečuje vysokú cukornatosť pri dozrievaní hrozna, tým pádom je výroba vína kvalitnejšia.

Na hranici obce sa rozprestiera rozľahlé jazero, ktoré pokračuje až do susednej obce Búč - ktoré umožňuje príjemné prechádzky a rybolov.
Mohutná rieka Dunaj so svojimi štrkovo piesočnatými plážami je vzdialený len 5 km, popri ktorom sa tiahne aj medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6. Neďaleké termálne pramene, historické mestá Komárno a Ostrihom, ako aj najjužnejšie slovenské pohorie Burdov ponúka množstvo možností na trávenie voľného času.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie