PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 69 m2, Bratislava - Petržalka

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 69 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj priestranný a príjemný vynovený 3 – izb, byt so zasklenou loggiou, na Vígľašskej ulici, v mestskej časti Petržalka - BA V. V blízkosti obľúbeného jazera Draždiak.

BYT

ulica VÍGĽAŠSKÁ ( Petržalka – BA V )
Byt: 3 izbový
Plocha bytu: 69,62m2 + (pivnica)
Podlažie: 6/12
Parkovanie v okolí domu
Konštrukcia domu: Panel - zateplený
Stav bytu: VYNOVENÝ v r. 2023 (VEĽMI DOBRÝ)
Výťah: 2x nový (nákladný, osobný)

Popis

Vstupná chodba, priestranná hala, kuchyňa, 3x izba, kúpeľňa, WC, zasklená loggia, pivnica

Tento veľmi príjemný, priestranný a svetlý byt bol vynovený v roku 2023. V celom byte a na loggii sú plastové okná. V kúpeľni, na WC, vo vstupnej chodbe, v hale, kuchyni a na loggii je kvalitná dlažba v imitácii prírodného kameňa. Veľkorozmerné, lesklé obklady v kúpeľni a na WC vytvárajú príjemný svetlý efekt. V kúpeľni sa nachádza vaňa a skrinka s umývadlom v bielo lesklom dekore. Samostatné WC je závesné (zn.GEBERIT). V celom byte sú kvalitné biele interiérové dvere so zárubňami. Vo všetkých izbách je plávajúca podlaha. V kuchyni je štýlová lesklá biela kuchynská linka s masívnou dubovou pracovnou doskou a so vstavanými spotrebičmi (el.rúra, elektrická varná doska, digestor). V kuchyni je praktická potravinová skriňa, ktorá poskytuje ďalší úložný priestor. Z kuchyne sa vchádza na zasklenú loggiu. Tento svetlý a príjemný byt vás očarí svojim veľkorysým priestorom a možnosťou zariadiť si ho podľa vašich predstáv. V byte sú nové svietidlá. V najbližšom okolí je dostatok zelene, parkovacích miest a v blízkosti domu sa nachádza obľúbené jazero Draždiak.

DOM (panel - zateplený)
Slušný a čistý vchod

Výťah – 2x (nákladný, osobný)

PARKOVANIE v okolí domu


VYBAVENOSŤ/OKOLIE

Byt sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a príjemným prostredím: škôlka, škola, obchody, kaviarne, detské ihrisko, MHD, jazero Draždiak…


TENTO PRIESTRANNÝ 3 IZB. BYT V PRÍJEMNEJ LOKALITE MÁ HODNOTU

189 000 EUR vrátane kompletných právnych služieb (kúpne zmluvy sú pripravované cez notársky úrad)

pre viac informácií volajte na číslo makléra

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie