PREDANÉ - Predaj domu 77 m2, Neded

Typ: rodinný dom
Okres: Šaľa
Obec: Neded

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj menší rodinný dom v obci Neded, okres Šaľa. Dom je tehlovej konštrukcie postavený na rovinatom pozemku veľkom 762 m2 v tichej uličke. Je rekonštruovaný - nová strešná krytina, zrekonštruovaný interiér domu. Z inžinierskych sietí je pripojený na elektrinu, plyn a obecnú vodu, odpad je vedený do žumpy. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa.

Obec Neded vznikla v roku 1111 na južnom Slovensku, 80km od Bratislavy, na dolnom toku Váhu medzi mestami Šaľou a Kolárovom. Počtom obyvateľov cca 3.000 je to obec strednej veľkosti. Obec má dostatočnú sociálnu vybavenosť, nachádzajú sa tu potraviny, rozličný tovar, reštaurácia, škola, zdravotné stredisko, športové zariadenia.

Predávaný rodinný dom je starší no rekonštruovaný, ihneď obývateľný. Vchodové dvere sú bezpečnostné, vstup je do priestrannej chodby, z ktorej sa vchádza do kúpeľne s rohovou vaňou (7.4 m2) a do kuchyne (16.7 m2). Z kuchyne sa vľavo vchádza do priestrannej obývacej izby (27 m2) a vpravo do spálne (18 m2). Celková obytná plocha je spolu 77 m2. Okrem toho dom obsahuje využiteľné podkrovie a ešte jednu miestnosť (dielňa) so samostatným vchodom, ktorá by sa po rekonštrukcii dala využiť ako ďalšia izba.

Dom sa predáva aj so zariadením. Kúrenie je riešené lokálnymi plynovými ohrievačmi. V rámci rekonštrukcie boli menené aj rozvody elektriny, plastové okná, škridla, dom bol zateplený. Do domu je privedený optický internet. Dom je energeticky úsporný, aktuálne náklady na energie sú 45 EUR elektrina a 50 EUR plyn na kúrenie.

Majitelia domu si hľadajú nové bývanie, preto by radi dom odovzdali novým majiteľom po dohode, aby mali čas na presťahovanie.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie