PREDANÉ - Predaj bytu (5 izbový a väčší) 190 m2, Štrba

Typ: päťizbový byt
Okres: Poprad
Obec: Štrba
Plocha: 190 m²

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka exkluzívne na predaj 5-izbový / 4-spálňový byt v rekreačnej oblasti v Tatranskej Štrbe. Byt sa nachádza v apartmánovom dome Patris.

Celková rozloha bytu je 190,07 m2 s kapacitou ubytovania pre 12 – 14 hostí. Byt sa nachádza na najvyššom poschodí s krásnym výhľadom na štíty Vysokých Tatier a okolitú prírodu.

Dispozícia bytu pozostáva z veľkého obývacieho priestoru s kuchynskou linkou a jedálenskou časťou. Spolu s krbom obývacia miestnosť slúži na spoločné trávenie času. Z tohto centrálneho priestoru je prístup do 4 samostatných izieb, ktoré poskytujú maximálne súkromie pre každého hosťa. Izby majú voju vlastnú kúpeľňu s toaletou.
Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát.

Uvedený 5-izbový byt sa predáva bez zariadenia.
K apartmánu prislúcha balkón o veľkosti 12,48 m2. Parkovanie je k dispozícii pred bytovým domom. Možnosť kúpy garážového miesta.

Apartmánový dom Patris patrí k top najvyhľadávanejším ubytovaním v Tatranskej Štrbe a je návševníkmi vrelo odporúčaný.

Benefity:
- vyhľadávaná lokalita na zimnú a letnú rekreáciu
- skvelý výhľad
- tichá lokalita
- dobrá dopravná dostupnosť
- investičná príležitosť

Lokalita:
Tatranská Štrba je tiché miesto ideálne pre rekreáciu a oddych v srdci prírody Vysokých Tatier. Železničná stanica Štrba sa nachádza len 8 minút pešo od penziónu. Na Štrbské Pleso (8km) sa dostanete autom za 12 minút alebo priamo zo železničnej stanice zubačkou.
 Pri budove je vonkajšie posedenie a minigolfové ihrisko. Okolie ponúka reštaurácie, kaviarne.
Susedný hotel poskytuje wellness, bazén, sauny s vírivku, tenisový kurt.

Kúpa bytu je ideálnou investičnou príležitosťou tak pre súkromné osoby ako aj pre firmy pre poskytovanie sociálnych benefitov svojim zamestnancom.

Je vhodný pre rekreačné účely ale aj na dlhodobé bývanie.
Kontaktujte nás pre bližšie informácie o cene a možnostiach financovania.

Web
https://www.apartman-vysoke-tatry.sk

RE/MAX real estate agency offers you exclusively for sale a 5-room / 4-bedroom flat in a recreation area in Tatranská Štrba. The flat is located in the Patris apartment house.

The total area of the flat is 190.07 m2 with accommodation capacity for 12-14 guests. The flat is located on the top floor of the apartment building with a beautiful view of the peaks of the High Tatras and the surrounding nature.

The layout of the apartment consists of a large living room with a kitchen and a dining area. Together with the fireplace, the living room is used for spending time together. From this central space there is access to 4 separate rooms that provide maximum privacy for each guest. The rooms have their own bathroom with toilet.
The property does not have an energy certificate

The listed 5-room flat is sold unfurnished.
The flat has a balcony with a size of 12.48 m2. Parking is available in front of the apartment building.

Apartment house Patris is one of the most popular accommodations in Tatranská Štrba and is highly recommended by visitors.

Benefits:
- popular location for winter and summer recreation
- great view
- quiet location
- good transport accessibility
- investment opportunity

Location:
Tatranská Štrba is a quiet place ideal for recreation and relaxation in the heart of the nature of the High Tatras. The Štrba railway station is only an 8-minute walk from the guesthouse. Štrbské Pleso (8 km) can be reached by car in 12 minutes or directly from the railway station by cogwheel. There is an outdoor seating area and a minigolf course next to the apartment house. The neighborhood offers restaurants, cafes.

The neighboring hotel offers wellness, a swimming pool, saunas with a jacuzzi, and a tennis court.

Buying this flat is an ideal investment opportunity for both private individuals and companies that provide social benefits to their employees.
It is suitable for recreational purposes but also for long-term living.
Contact us for more information about the price and financing options.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie