PREDANÉ - Na prenájom 2i byt v novostavbe, Slnečnice, Zuzany Chalupovej

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na prenájom pekný, slnečný, 2-izbový byt v novostavbe, s garážovým státím, v Slnečniciach.
Podlahová plocha bytu je 57 m2 (50 m2 byt + 7 m2 balkón).
Byt je orientovaný na západ, situovaný na 5. poschodí v 6-poschodovom bytovom dome s výťahom. V podzemnej garáži v blízkosti výťahu je parkovacie miesto prislúchajúce k bytu. Pozdĺž celého bytu je balkón prístupný z obývačky a spálne.
Cena Cena prenájmu je 750 EUR mesačne, z toho 590 EUR nájom za byt a garážové státie a 160 EUR za energie (voda, teplo, elektrika, internet). Preferovaní sú záujemcovia bez domácich zvierat a nefajčiari.
Vybavenie bytuByt je k dispozícií kompletne zariadený s kuchynskou linkou so všetkými spotrebičmi: indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, vstavaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra. V jedálenskej časti je stôl so 4 stoličkami. V obývačke je sedacia súprava, konferenčný stolík, nábytková zostava s TV a robotický vysávač. V spálni je dvojlôžková posteľ, skriňa, nočné stolíky a komoda. V kúpeľni je vaňa s mývadlom, toaleta a zrkadlo s led osvetlením. Vo vstupnej chodbe sa nachádza vstavaná skriňa s veľkým zrkadlom.
LokalitaByt sa nachádza v obľúbenom, modernom projekte Slnečnice - Zóna mesto. V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť – reštaurácie, potraviny, drogéria, lekáreň. Z lokality je dobrá dostupnosť MHD aj autom. V blízkosti bytu sa nachádza zastávka novo budovanej električkovej trate. Priamo pri bytovom dome je nový rozsiahly park. Neďaleko je hrádza na športové aktivity či jazerá na kúpanie, Príjemné, krásne upravené okolie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie