PREDANÉ - Kompletne prerobený a zariadený 2-i byt na prenájom, sídl. Kopanice, Prievidza

Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 61 m²

Ponúkame Vám na prenájom zariadený 2-izbový byt v Prievidzi, ul. M. Gorkého na sídlisku Kopanice. Plocha: úžitková 61 m2.

Nachádza sa na 4. poschodí zo 4 bez výťahu. Podlaha: plávajúca (obývačka), dlažba (kuchyňa, predsieň, kúpelňa), PVC (spálňa). Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, WC, práčka. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, zabudovaná el. rúra, zabudovaná sklo-keramická el. varná doska, chladnička, mikrovlnka. Zo spálne je výstup na loggiu. Na chodbe sa nachádza komora, použiteľná aj ako šatník. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: káblová TV, internet. Okná sú orientované na SV (kuchyňa, obývačka), JZ (loggia zo spálne). K bytu prislúcha aj pivnica.

Výhody: slnečný byt, pekný výhľad, tiché prostredie, ihriská, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, v blízkosti Lesopark, zateplený bytový dom, bezplatné parkovanie...

Cena nájmu 470 €/mesiac + energie. Pri preberaní bytu sa platí 1. nájomné, vratný depozit vo výške 2 x 470 € a rezervačná záloha tiež vo výške 470 €. Byt sa ponúka ideálne pre jednu osobu. Cena energií pre 1 osobu je cca 30 €/ mesiac. Prí rýchlom jednaní možná dohoda na cene.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie