PREDANÉ - Zrekonštruované kancelárie pri Lesoparku

PREDMET PONUKY
Ponúkame Vám na prenájom kompletne zrekonštruované kancelárie pri lesoparku na Vlčincoch. Možnosť prenajať celú sekciu, prípadne výber z 15 rôznorodých kancelárií ( 10 - 36 m2), ktoré majú k dispozícii kuchynku. Ak potrebujte väčší komfort, máme pre Vás priestor s rozlohou 70 m2, ktorý má vlastnú kuchynku. Priestory sú po kompletnej rekonštrukcii - nové podlahy, rozvody, osvetlenie. V ponuke sú aj kancelárie s klimatizáciou.

LOKALITA
Veľký Diel pri Lesoparku na sídlisku Vlčince. V blízkosti je dostupná zastávka autobusu, obchodné domy Carrefour, MAXX, Žilinská univerzita.

CENA
Cena priestorov je od 8,50 €/mesiac bez DPH
V cene nájmu je internet. V budove sa nachádza automat na kávu, bagety. pochutiny. Služby upratovania spoločných priestorov, za poplatok aj upratovanie kancelárií podľa dohody. .
Cena vyhradeného parkovania je 30,- € bez DPH /mesiac.

Prenajímateľ ponúka zároveň
- klimatizovaný apartmán 32m2 /WC, sprcha, kuchynka/ možno použiť ako kanceláriu, na služby,
- obchodný priestor o rozlohe 67m2 s vlastnou kuchynkou od 1.6.2023,
- nový apartmán o rozlohe cca 30 m2,
- nové obchodné priestory od 70 - 400 m2, možnosť úpravy podľa požiadaviek klienta,
- tanečná sála/eventová miestnosť o rozlohe 89,2m2 + šatňa,
- malá tanečná sála/zasadačka o výmere 35,5 m2 + šatňa,
- veľký sklad 67 m2 a 70 m2 /sklad vykurovaný, s umývadlom.

DOPORUČENIE MAKLÉRA
Široká paleta možnosti s výhodou prípravy priestorov podľa predstáv klienta sú veľkou výhodou, nakoľko ešte prebieha rekonštrukcia priestorov. Benefitom je blízkosť prírody a kancelária s výhľadom do lesa, pre lepšiu koncentráciu na prácu, či možnosti aktivačnej prechádzky lesom:). Zároveň nechýba dostupnosť mesta, blízkosť obchodných domov, napojenie na diaľnicu...

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie