PREDANÉ - Apartmán pri Lesoparku

Typ: nezaradený priestor
Okres: Žilina
Obec: Žilina
Plocha: 32 m²

PREDMET PONUKY
Ponúkame Vám na prenájom kompletne zrekonštruovaný 1 izbový klimatizovaný apartmán pri Lesoparku na Vlčincoch. Apartmán je po kompletnej rekonštrukcii - nové podlahy, rozvody, osvetlenie, kuchynský kút, sprchový kút, WC.

Vo vstupnej hale do budovy sa nachádza recepcia so službou od 7,00 - 15.30 hod. K dispozícii je automat na kávu, bagety. pochutiny. Zabezpečené sú služby upratovania spoločných priestorov a za poplatok aj upratovanie apartmánu podľa dohody. Vstup do budovy je prostredníctvom čípu. Celý objekt je zabezpečený kamerovým systémom.

LOKALITA
Veľký Diel pri Lesoparku na sídlisku Vlčince. V blízkosti je dostupná zastávka autobusu, obchodné domy Carrefour, MAXX, Žilinská univerzita.

CENA
Cena apartmánu je 450 € bez DPH / mesiac + energie a služby.

DOPORUČENIE MAKLÉRA
Benefitom bývania je blízkosť prírody a zároveň dostupnosť mesta, ponuka obchodných domov, polikliniky, pošty, školy, detské ihriská, napojenie na diaľnicu.
Zároveň je v ponuke možnosť prenajať si ďalšie priestory :

- kancelárie od 13m2 do 200m2
- obchodný priestor o rozlohe 67m2 s vlastnou kuchynkou od 1.6.2023,
- nové obchodné priestory od 70 - 400 m2, možnosť úpravy podľa požiadaviek klienta,
- tanečná sála/eventová miestnosť o rozlohe 89,2m2 + šatňa,
- malá tanečná sála/zasadačka o výmere 35,5 m2 + šatňa,
- veľký sklad 67 m2 a 70 m2 /sklad vykurovaný, s umývadlom.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie