Predaj chaty 45 m2, Bratislava - Podunajské Biskupice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
129 900 €
Realitný maklér:
Mykyta Skachkov
+421949806833

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj rekreačný domček v záhradkárskej osade na Závodnej ulici. Chatka má súpisné číslo a jedná sa o novopostavenú rekreačnú chatku 45m2 s vlastnou záhradou.

Tiché miesto s odrastenými stromami a zeleňou vytvárajú atmosféru dokonalého oddychu. Neďaleko sa nachádza dopravné napojenie na diaľničný obchvat, obchody (Kaufland), cyklotrasa, Malý Dunaj. Bezprostredné okolie záhrady je veľmi tiché.


POPIS CHATKY:

Domček je napojený na elektrinu na elektrinu, do záhrady je dovedený mestský vodovod a vodu zo studne.
Dispozícia : Obývačka prepojená s novou kuchyňou, samostatná spálňa a kúpeľňa s toaletou. Odpad je odkanalizovaný do žumpy. Objekt je zhotovený z tehál a pórobetónových tvárnic.

Stavba rekreačného domu roku 2022.


POPIS ZÁHRADA 375m2:

Na záhradu je krásny výhľad z terasy chaty. Na pozemku nájdete vyčlenené miesto s pôdou pripravenou na pestovanie zeleniny, stačí priniesť priesady. Môžete si tu vychutnať grilovanie a slnenie až do neskorého večera, pozemok je orientovaný na západ.

Prostredie v ktorom nebudete nikoho rušiť, ani keď si zavoláte večer priateľov. Oblasť je dobre zabezpečená a vstup do zóny je umožnený iba majiteľom záhrad cez bránu na diaľkové ovládanie. Parkovanie je možné hneď pred pozemkom, prípadne si pripraviť parkovanie priamo na pozemku.

Je to skvelá príležitosť pre každého, kto hľadá miesto pre rekreáciu v príjemnom prostredí blízko mesta. Ak hľadáte útulnú chatku na oddych, táto nehnuteľnosť by mohla byť tou správnou voľbou pre vás.


POPIS LOKALITA:

Kaufland: 1.0km (10 min pešo)
Obchvat: 3.0km (5 min autom)
Hrádza - Malý Dunaj: 1.0km (10 min pešo)
Pumpa OMV: 1.1km (3 min autom)
Slovnaft Relax Fitness: 1.1km (12 min pešo)
Centrum Bratislava: 6km (11 min autom)


DISPOZÍCIA:

Celková plocha pozemku je 327 m2 a rozloha chatky je 45 m2.

CENA:

129900,-​€

Ako náhradu majiteľ hľadá pre seba 2 alebo 3 izbový byt. Ak máte nehnuteľnosť, ktorá by zodpovedala týmto požiadavkám, mohli by ste mať už teraz potenciálneho kupca.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie