PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 74 m2, Bratislava - Vajnory

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 74 m²

Máte záujem žiť vo veľmi atraktívnej novostavbe? Chcete bývať v bytovom dome s atmosférou prímorského hotela? Neváhajte a príďte na obhliadku, tento byt Vás očarí!

RE/MAX Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj veľmi pôsobivý 3-izbový byt na Rybničnej ulici v bratislavskej časti Vajnory na hranici s Račou, novostavba Diamant. Byt je kompletne zariadený, kúpou voľný a jediný svojho typu momentálne na predaj. Môžete sa ihneď nasťahovať! K bytu prislúcha aj parkovacie miesto v garáži, ktoré je možné dokúpiť.

Kúpa parkovacieho miesta je MOŽNOSŤOU, nie podmienkou! Možnosť prenájmu parkovacieho miesta.

BYT
Byt sa nachádza v novostavbe Diamant, ktorá bola skolaudovaná v roku 2022. Rozloha bytu je pôsobivých 69m2, balkón tvorí ďalšie 3m2 a priestranná pivnica má 5,5m2 a nachádza sa priamo na poschodí rovno oproti vstupným dverám do bytu. Vďaka svojej štedrej výmere pôsobí celý byt veľmi rozľahlým a príjemným dojmom. Nachádza sa na ideálnom 3. poschodí zo 6. a je len pár krokov od výťahov, ktorými sa dostanete ku svojmu parkovaciemu miestu. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, obývačky spojenej s kuchyňou, priestrannej spálne s veľkým roldorom, detskej izby/pracovne a balkónu. Poprechádzať sa po byte môžete aj z pohodlia Vášho aktuálneho domova pomocou 3D obhliadky v inzeráte. Chodby v tomto bytovom dome majú nádych hotela v prímorskej destinácii nakoľko sú ešte čerstvé a uprostred stavby sa nachádza aj veľmi pôvabné átrium. Na prízemí sa budú nachádzať rozmanité obchody a služby, nakoľko celá stavba je polyfunkčnou budovou.

LOKALITA
Rybničná ulica vo Vajnoroch je rozvíjajúca sa lokalita o čom svedčí aj nami ponúkaná novostavba. Nachádza sa na hranici medzi Račou a Vajnormi a je tu perfektné napojenie do centra mesta, či už autom alebo autobusom zo zastávky Vajnorský potok. V okolí sa nachádzajú aj obchody a služby poskytujúce kompletné a perfektné občianske vyžitie ako napríklad Kaufland alebo OC Vajnoria. S otvorením prevádzok priamo v dome sa aj tento faktor bude ešte zlepšovať. Okolie s množstvom zelene podnecuje aj k výletom na bicykli alebo ku klasickej turistike. Ak veľa cestujete, určite oceníte aj napojenia na diaľnice D1 a D4.

CENA
Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane provízie realitnej kancelárie a právneho servisu zastrešeného renomovanou právnickou kanceláriou. Potrebujete hypotéku? Vieme Vám pomôcť aj s tým, prostredníctvom nášho veľmi kvalitného finančného sprostredkovateľa.

K bytu je MOŽNÉ dokúpiť aj parkovacie miesto v podzemnej garáži, nie je to však podmienka predaja bytu. Za garážové státie je doplatok + 15.000€. Celková cena nehnuteľnosti aj s parkovacím miestom je 230.000€, bez parkovacieho miesta je cena 215.000€. Parkovacie miesto môžete aj bez kúpy využívať formou prenájmu!

Ak Vás tento inzerát zaujal určite neváhajte a dohodnite si so mnou obhliadku, toto je jediný zariadený 3-izbový byt v tejto novostavbe na predaj. Veľmi rád Vás ním prevediem!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie