PREDANÉ - Predaj domu 117 m2, Šamorín

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj nepodpivničený 3-izbový poschodový záhradný dom 117m2 na pozemku 315m2 v tichej zastavanej časti, v meste Šamorín časť Pomle, okres Dunajská streda, len 15 min od Bratislavy po R7 a D4.

Záhradný dom sa nachádza v meste Šamorín, s rýchlym napojením do Bratislavy. V okolí domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a množstvo príležitostí na využitie voľného času i športových aktivít (obchody, služby, pošta, škola, škôlky, dostupnosť SAD).
Výborná lokalita, pokojné miesto na rodinné bývanie.
Dom bol skolaudovaný v roku 2021. Zastavaná plocha domu s terasou: 62,60 m2 na pozemku 315m2 Úžitková plocha spolu: 117m2 Prízemie: 55m2
Obytným podkrovím: 62m2
Terasa: 13m2
Parkovacie státie: 55m2

Dispozícia:
Prízemie: predsieň(3,5m2), schodisko(3,2m2), obývačka (29m2) s kuchyňou (4,2m2) s výstupom na prekrytú terasu(13m2), technická miestnosť s toaletou s umývadlom(14,2m2).
Poschodie: schodisko(3,2m2), chodba(5,2m2), 1x izba(14,10m2), 1x veľká izba-spálňa(22,16m2), kúpeľňa s vaňou s umývadlo so skrinkou a s toaletou(6m2).
K domu prislúcha parkovacie státie pred domom pre 3 autá vyložené zámkovou dlažbou.
V ostatnej časti pozemku je zatrávnená záhrada s tujami. Klasická závlaha na celom pozemku z vlastnej vŕtanej studne.
Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený : kuchynská linka so spotrebičmi s chladničkou, v izbách vstavanými skriňami.

Technický popis domu: Rodinný dom je postavený z tehál Porotherm, obvodové steny 25cm, izolované 15cm polystyrénom, krytina je škridla betónová MEDITERÁN.
Vnútorná omietka - vápenno štuková. Vonkajšia omietka brizolit. Plastové okná s izolačným trojsklom, vnútornými žalúziami, dvere na terasu plastové-otváravé.
Vchodové dvere – plastové presklené, interiérové dvere drevená dýha aj zárubne .
Podlaha – na prízemí a poschodí v izbách laminátové parkety kombinované keramickou dlažbou.
Kúrenie – elektrické podlahová s nastaviteľným termostatom v izbách. Teplá úžitková voda zabezpečená elektrickým bojlerom (80L). Ostatné vybavenie domu: TV satelit DIGI, internet, klimatizácia v dolnej aj v hornej časti domu, príprava na alarm.

IS : elektrika, verejný vodovod , žumpa s prečerpávaním, vlastná studňa.

Mesačné prevádzkové náklady: elektrika 130 EUR , vodné stočné 20EUR mesačne.

Cena domu je vrátane právneho a realitného servisu RE/MAX. V prípade záujmu kontaktujte realitného makléra.

V prípade potreby ponúkame Vám bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie