PREDANÉ - Kompletne prerobený a zariadený 3-i byt na prenájom v Prievidzi, sídl. Zapotôčky

Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 62 m²

Ponúkame Vám na prenájom zariadený 3-izbový byt v Prievidzi, na sídlisku Zapotôčky, ul. A. Bednára. Plocha: úžitková 62 m2.

Nachádza sa na 3. poschodí zo 7 s výťahom. Byt nedávno prešiel kompletnou rekonštrukciou a je kompletne zariadený ako na foto. Pozostáva z predsiene, kuchyne s loggiou, obývačky, spálne, kúpeľne, oddeleného WC a 1 prázdnej miestnosti. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa, práčka. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, chladnička, mikrovlnka, jedálenský stôl so sedením. Konštrukcia objektu: zateplená. Ostatné vybavenie: káblová TV, internet, byt je po dohode možné dozariadiť novým TV prijímačom. Okná sú orientované na JZ (kuchyňa, obývačka) a SV (spálňa prázdna izba).

Výhody: slnečný, pekný výhľad, v blízkosti kompletná občianska vybavenosť - obchody, škola, škôlka, Uniklinika, zastávka autobusu, fitness-centrá, reštaurácie, detské ihriská, zateplený bytový dom, bezplatné parkovanie.

Cena nájmu 500 €/mesiac + energie. Pri preberaní bytu sa platí 1. nájomné, vratný depozit vo výške 500 € a rezervačná záloha tiež vo výške 500 €. Prí rýchlom jednaní možná dohoda na cene.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie