PREDANÉ - Stavebný pozemok Kremnické Bane, Kremnica, Žiar nad Hronom

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj krásne, slnečné, stavebné pozemky o výmere 1006m2 až 1154m2 v intraviláne obce Kremnické Bane, okres Žiar nad Hronom


Jedná sa štyri pozemky s označením KB1 o výmere 1006m2, KB2 o výmere 1145m2, KB3 o výmere 1154m2 a KB5 o výmere 1081m2 , ktoré je možné využiť na výstavbu rodinných domov, prípadne rekreačných chát.
Pozemky sú východne orientované, slnečné, mierne svahovité a nachádzajú sa v intraviláne obce Kremnické Bane, na okraji zastavanej časti obce, v tesnej blízkosti lesa s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Sú prístupné asfaltovou cestou.
Inžinierske siete ( voda, elektrika a plyn) sa nachádzajú na hraniciach pozemkov.

LOKALITA
Obec Kremnické Bane leží v srdci Kremnických vrchov, priamo v Geografickom strede Európy. Len 4km od obce sa nachádza mesto Kremnica, ktoré zabezpečuje plnú občiansku vybavenosť. Kremnické Bane sa nachádzajú v tesnej blízkosti vyhľadávaných lyžiarskych stredísk Krahule a Skalka a iba 15km od známeho kúpeľného mesta Turčianske Teplice. Kremnické Bane sa nachádzajú na hlavnom ťahu medzi Martinom (45km) a Žiarom nad Hronom (25km), kde sa nachádza aj napojenie na diaľnicu spájajúcu Bratislavu a Banskú Bystricu.

HODNOTENIE MAKLÉRA
Luxusné, slnečné pozemky, ktoré poskytnú novým majiteľom priestor, kde si môžu postaviť svoj vysnívaný domček, prípadne chatu na oddych od dnešnej uponáhľanej doby.

CENA
39,- Eur /m2 vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie