PREDANÉ - IBA U NÁS!!! 7-izbový rodinný dom s pozemkom 831m2, Drietoma

Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec: Drietoma

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom postavený na pozemku s rozlohou 831m2. Zastavaná plocha domu je 110m2, má 2 obytné podlažia a polovica domu je podpivničená. Pivnica má rozlohu približne 50m2. Vedľa domu je postavená ešte murovaná garáž a aj staršia stavba, ktorú je možné využívať ako letnú kuchyňu.
Spodné poschodie prešlo rozsiahlou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien, vchodových dverí, nové podlahy, elektrické rozvody, rozvody vody aj odpadu a mnoho iného. Horné poschodie je pripravené na dorábku podľa vlastných predstáv. Jednoduchými úpravami je možné dom rozdeliť na dve samostatné bytové jednotky, alebo po dokončení horného poschodia dosiahnuť dom so siedmimi izbami. V prípade potrby môže vzniknúť menej väčších izieb.
Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do kuchyne s veľkou špajzou, spálne, kúpeľne s WC, schodiskového priestoru a do veľkorysej obývačky. Cez obývačku sa ďalej prechádza do rovnako veľkej izby. Do pivničných priestorov je vstup zvonku.
Na druhom poschodí sa z chodby dostaneme do 4 samostatných izieb a druhej kúpeľne.
V obci Drietoma sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť. Je tu základná škola, škôlka, pošta, lekár, lekáreň, potraviny COOP, mäsiarstvo Hôrka, autobusové zastávky a mnoho iného. Vynikajúca je aj napojiteľnosť na diaľnicu D1, cestu smer Zvolen, alebo na Českú republiku. V okolí Drietomy je tiež množstvo turistických chodníkov.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=GaCfcZA21m4
Cena domu je 239.000,-€.
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie