PREDANÉ - REZERVOVANÉ! 2-izbový byt 49m2 + park. miesto, ul. Hroznová - Trenčín

Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

REZERVOVANÉ!!!
RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt s balkónom, terasou a vlastným parkovacím miestom pred domom. Byt s úžitkovou plochou 49m2 sa nachádza na ulici Hroznová v rezidencii Vinohrady v Trenčíne. Situovaný je na 1. poschodí z 3. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 2m2. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2014.
Byt sa predáva kompletne zariadený tak ako ho vidíte vo fotodokumentácii. Kúrenie aj ohrev teplej vody sú zabezpečené vlastným plynovým kotlom umiestneným v kúpeľni. Vďaka tomu budete mať plne pod kontrolou svoje mesačné náklady. Pre maximálny komfort bývania bola v byte nainštalovaná aj klimatizačná jednotka.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do obývačky s kuchyňou, do kúpeľne, samostatného WC a do samostatnej spálne. Z obývačky je východ na balkón s rozlohou približne 5m2 a v spálni je terasa s rozlohou približne 8m2. Z terasy je krásny výhľad na Trenčiansky hrad.
Byt sa nachádza v úžasnej vyhľadávanej lokalite s vynikajúcou napojiteľnosťou na diaľnicu D1. Hneď vedľa domu sa nachádza vychýrená reštaurácia Bosco, v ktorej sú aj dve bowlingové dráhy. Neďaleko sa nachádza škôlka a základná škola, zastávky MHD, rôzne pohostinsvá a reštaurácie. V tejto časti Trenčína sa nachádza aj viacero stredných škôl.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=QXHvWBsGspW
Patrik Pavlík
Váš realitný poradca
RADO Reality Group, s.r.o.
M: +421 902 90 60 90
Facebook: RADO Reality
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie