PREDANÉ - RADO | IBA U NÁS! Na predaj 2 RODINNÉ DOMY+pozemok 2.370m2, Masníkovo

Na predaj 2 rodinné domy na rozľahlom pozemku, Lehnice - Masníkovo.
RADO Reality exkluzívne ponúka na predaj pekný samostatne stojaci 3-izbový rodinný dom a 2 izbový menší rodinný dom na krásnom rovinatom pozemku v Masníkove.
Na krásnom slnečnom oplotenom pozemku o rozlohe až 2.370 m2 sa nachádzajú 2 rodinné domy pre 2 rodiny, resp. ten druhý môžete využiť pre rodiča, dieťa alebo na podnikanie, kanceláriu.
Dispozícia predného domu: cez zastrešené vchodové dvere vojdete do vstupnej malej chodby a jednej veľkej chodby, ktorá je prepojená s kuchyňou a zároveň z nej vedú dvere do kúpeľne s vaňou a samostatného wc. Ďalej pozostáva z jednej prechodnej izby spojenej s chodbou a dvoch samostatných nepriechodných izieb a šatníka.
V zadnej časti domu nájdete vstup do technickej miestnosti spojenej s pivnicou (cca 7m2) a do miestnosti pre kutilov (cca 12m2), rovnako tam nájdete terasu s umelým trávnikom. Dom má úžitkovú plochu približne 100 m2. Bol postavený v 60.rokoch z materiálu tehla, strecha je nová škridlová (+niektoré trámy boli spevnené).
Druhý rodinný dom - len 6 ročná NOVOSTAVBA - je prispôsobený na bývanie, má aj vlastné súpisné číslo.
Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom a wc, z kuchyne s jedálňou a 1 samostatnej izby. Úžitková plocha je približne 35 m2.
Stavebný materiál, z ktorého je dom postavený je tehla a siporex, zateplenie polystyrén 15 cm, strecha je šindlová.
Domy sú napojené na nezávadnú vodu zo studne. Kúrenie je plynové, každý dom má svoj vlastný kotol a každý má svoju žumpu.
Sú tu 3 čerpadlá: malý dom, veľký dom, záhrada.
V každej kuchyni sa nachádza kuchynská linka s plynovým sporákom a elektrickou rúrou.
Podlahy v izbách sú laminátové alebo dlažba. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami.
V exteriéri môžete na relax využiť príjemnú terasu, ktorá je obkolesená krásnou zeleňou.
V záhrade sa nachádza praktický záhradný domček na náradie.
Domy s pozemkom sú vďaka starostlivosti majiteľov vkusne upravené.
Na prednej časti pozemku je dvor krásne vydláždený, nachádza sa tu predzáhradka a dá sa tu skvele využiť viac parkovacích miest.
Mesačné náklady sú do 260 Eur (elektrina 70 + plyn 187 + internet a TV), náklady na žumpu raz za 2-3 mes. sú cca 90-100€.
Cena za obidva rodinné domy a pozemok o rozlohe 2.370 m2 je 260.000,- Eur, príp. sa dá odpredať polovica záhrady (zo zadnej časti je poľná cesta).
Aneta Liptáková
RADO Reality Group
Tel.:+421 911 82 00 20
E-mail: liptakova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie