Krásna chalupa v srdci malebnej dedinky Baďan, Banská Štiavnica.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
79 000 €
Typ: chalupa
Okres: Banská Štiavnica
Obec: Baďan
Plocha: 100 m²
Plocha pozemku: 684 m²
Realitný maklér:


Popis
Dnes Vám ponúkneme veľkú chalupu v dobrom stave v roľníckej, kraviarskej obci Baďan, len 30 min od Banskej Štiavnice. Chalupa sa nachádza v centre obce, je napojená na obecnú vodu, kanalizáciu a elektriku a cestná komunikácia vedie priamo k domu.

Vnútorná dispozícia domu je priebežná chodba, končiaca obývačkou, postupne v rade kuchyňa, kúpeľňa a WC a dve ďalšie spálne (viď pôdorys). V priebehu rokov bola chalupa postupne rekonštruovaná, naposledy dostala novú Tondach strechu so strešnými oknami v roku 2013. V sedemdesiatych rokoch bola pristavená novodobá časť domu, kde sa nachádza garáž, dielňa a veľká svetlá obývacia miestnosť. Pôvodný, krásne zachovaný dom s južne orientovanou prechodnou verandou je kamenný. V dome sa nachádza kachľová pec a kuchynský sporák na pevné palivo. Kúpeľňa je vybavená bojlerom na ohrev vody.

Súčasťou ponuky je aj veľká kamenná hospodárska budova a záhrada s ovocnými stromami a okrasnými drevinami. Výmera ohradených pozemkov v predaji je 684 m2.

Malebná dedinka Baďan s neveľkým počtom obyvateľov, nezabudnuteľnou atmosférou a zachovalou vidieckou architektúrou je vhodná hlavne pre tých, čo hľadajú kľud na úpätí Štiavnických vrchov. Jazero Počúvadlo je len pár minút cesty autom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie