Dvojgeneračný dom v obci Vinosady 25 km od Bratislavy na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
479 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Pezinok
Obec: Vinosady
Plocha: 300 m²
Plocha pozemku: 840 m²
Realitný maklér:


Popis
Ponúkame na predaj pekný, veľký dvojpodlažný dom, na slnečnom 8,5-árovom pozemku, vzdialený 25 km od Bratislavy. Na prvom poschodí je presklená vstupná veranda, chodba, dve izby orientované do ulice, kúpeľňa s rohovou vaňou a WC, kuchyňa s rohovou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi a tri izby orientované do dvora - jedna menšia izba, obývačka, spálňa so šatníkom a s východom na dvor, ako aj skladová miestnosť so vstupom z dvora. Na druhom poschodí so samostatným vstupom je chodba s priestrannou vstavanou skriňou, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi a jedálenským kútom, obývacia izba a ďalšie dve nepriechodné izby.

Pozemok je udržiavaný, s ovocnými stromami, vysadenou zeleninou, viničom, je tu tiež zastrešená terasa a vonkajší bazén. Dom je čiastočne podpivničený, bol rekonštruovaný cca v r. 2010 - menili sa rozvody elektriny, vody, plynu, zateplenie, plastové okná a podlahy.

Obec Vinosady leží na úpätí Malých Karpát, má výbornú dostupnosť do Bratislavy, s priamym autobusovým spojením, nachádza sa tu MŠ, ZŠ a potraviny. Vo vzdialenosti 3 km je okresné mesto Pezinok s kompletnou občianskou vybavenosťou - železničná stanica s napojením do Bratislavy a Trnavy, zdravotné stredisko, lekáreň, obchody, pošta, gymnázium, kultúrny dom, zámok, park, krytá plaváreň a ďalšie možnosti rekreácie či športového vyžitia, napr. Pezinská Baba, vodná nádrž Kučišdorf, v okolí sú turistické a cyklo trasy, do 4 km je mesto Modra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie