PREDANÉ - Bungalov - novostavba na predaj v obci Jasová pri Nových Zámkoch!

Typ: nezaradený priestor
Okres: Nové Zámky
Obec: Jasová
Plocha: 100 m²

Ponúkame Vám na predaj dom - bungalov, novostavba v obci Jasová, 17 km od Nových Zámkov, 16 km od termálneho kúpaliska Podhájska. Dom je postavený na 1010 m2, 18 m širokom pozemku, orientovanom smer juhozápad. Dispozícia domu je vstupná chodba tvaru L, vľavo sa nachádza spálňa, vedľa technická miestnosť, potom kuchyňa so špajzou, obývačkou s východom na terasu, vpravo WC, kúpelňa s WC s vaňou a sprchovým kútom, dve spálne, z jednej východ na terasu. Pod obývacou izbou sa nachádza priestranná garáž 6 m x 4 m. Dom je napojený na IS - obecná voda, elektrika, odpadová voda je zvedená do žumpy. Kúrenie je elektrické suché, regulované v každej izbe samostatne termostatom. Na chodbe vstavaná skriňa, podlahy - vinylové parkety, 4 x príprava na klimatizáciu, 2 klimatizácie, barierové oplotenie od ulice s dvierkami a bránou. Dom sa predáva komplet so zariadením - sedacia súprava robená na mieru, kuchynská linka so spotrebičmi, vstavaná skriňa a ostatné zariadenie s možnosťou okamžitého bývania. Obec Jasová má 1200 obyvateľov a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, prekrásnou prírodou v okolí, vhodnou na turistiku, cykloturistiku. Do predaja budú urobené terénne úpravy s okrasnou záhradou. Cena nehnuteľnosti je 269 000 € dohoda možná. Bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: 0902 442 125, Viber, Whats App, email.: olvecky-ZVNC-dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie